Özellikle çocuklara yönelik olarak gerçekleştirilen etkinliklerle eğlendirirken öğretmeyi hedefleyen İnegöl Belediyesi bu hafta sonu “Kahraman Maymun” adlı animasyon çocuk filmini İnegöllü minik sinema severlerle buluşturdu. Gösterime sunulan animasyon çocuk filmine İnegöllü veliler ve minik izleyiciler büyük ilgi gösterdi.

ÇOCUKLARIN DOĞAYA FARKLI BİR PENCEREDEN BAKMALARI SAĞLANDI

Müze Konferans salonunda gösterimi gerçekleştirilen animasyon filmi ile doğanın tüm güzellikleri ortaya koyulurken, hayvan dostlarının aralarındaki tatlı rekabet ve liderlik yarışları, hayvan dostlarımızın birbiriyle mücadeleleri ön plana çıkartılarak çocukların doğaya farklı bir pencereden bakmaları sağlandı. Bir parçada olsa hayatı daha iyi tanıyabilmeleri ve anlayabilmelerine yardımcı olan bu güzel aktiviteyi ailelerin katılımıyla izleyen çocuklar bol kahkahalı ve eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini yaşadılar.

Sahnelenen animasyon film sonrası veliler çocukları için gerçekleştirilen bu tür organizasyonlar için İnegöl Belediyesine teşekkür ettiler.

DON KİŞOT İNEGÖL´E GELİYOR

İnegöl Belediyesi mart ayı içerisinde çocukların çok sevdiği bir kahramanı İnegöl´e getiriyor. Çocukların hayal dünyasında farklı bir yer edinen Don Kişot´un başından geçen maceraların sahneye uyarlandığı tiyatro oyunu ile İnegöllü çocukların karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 18 Mart Cumartesi günü ‘Don Kişot ve Maceraları´ Çocuk Tiyatrosu ile çocukların boş zamanlarını dopdolu ve eğlenceli bir şekilde geçirmeleri sağlanacak. KURUM BÜLTENİ

Editör: TE Bilişim