Edinilen bilgiye göre, Hamidiye Mahallesi Park Caddesi üzerinde Fatih cami istikametinden Heykel istikametine seyir halinde olan Suriyeli Zain Abau A. yönetimindeki 16 KNY 65 plakalı motosiklet ile karşı istikametten seyir halinde olan Recep K. yönetimindeki 16 R 0670 plakalı özel otomobil bir anda Doğal sokağa dönüş yaptığı sırada kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonucu motosiklet sürücüsü ile arkasında oturan eşi Lemia A. düşerek ağır yaralandı.

KAZA YAPAN ANNE-BABASINI GÖRÜNCE…

Yaralılara ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaptı. Yoldan geçen 9 yaşındaki Halit A ise, yerde yatanların anne ve babası olduğunu görünce gözyaşlarına boğuldu. Anne-babasına yardım etme çabaları kameralara yansıdı.

BURSA’YA SEVK EDİLDİ

Haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulanslarında ki sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından yaralılar, ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Burada yapılan müdahalenin ardından vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar olan Zain Abau A., ambulansla Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.

Kazayla alakalı soruşturma başlatıldı.

Editör: TE Bilişim