Yenice mahallesi Mur

Yenice mahallesi Murat Usta çıkmazı numara 11/4 adresinde, tek başına yaşayan Ayhan Susam isimli şahıs, geçtiğimiz Çarşamba günü saat 10.00 sıralarında evinde ölü bulundu.  Bursa Adli Tıp merkezinde yapılan tahliller sonucunda kalp krizi nedeniyle öldüğü bildirilen 48 yaşındaki Ayhan Susam, dün Lazlar Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından götürüldüğü Hastane Mezarlığında toprağa verildi.

Edinilen bilgilere göre, bir yıl önce eşinden ayrılan ve bu süreden beri Yenice mahallesi Murat Usta çıkmazı numara 11/4 adresindeki evinde tek başına yaşayan Ayhan Susam, kalp hastalığı nedeni ile iki kez anjiyo oldu. Yaklaşık iki yıla yakın bir süreden beri tek başına yaşayan, emekli olduktan sonra da İnegöl’deki bir çadırcı firmasında çalışan Susam’ı,  her gün işe gitmesi için annesi Güner Susam’ın  telefonla arayarak uyandırdığı, geçtiğimiz Çarşamba günü ise yine uyandırmak için oğlunun telefonunu birçok kez aramasına rağmen cevap vermediği, telefonun sesini duymadığı düşüncesi ile oğlunu uyandırmak için Yenice mahallesindeki evine geldiğinde ise, oğlunun hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü içinde öğrendiği  ve hemen durumu polise bildirdiği öğrenildi.

Evinin yatak odasında, yatak üzerinde oğlunun cansız bedeni ile karşı karşıya gelen anne Güner Susam,  gözyaşları içinde emniyet ekiplerini aradı. Olay yerine gelen emniyet ekipleri talihsiz Ayhan Susam’ın  neden öldüğü konusunda geniş çaplı araştırma başlattı. Olay yerinde gerekli incelemeyi yapan Cumhuriyet Savcısı, Ayhan Susam’ın cesedini kesin ölüm nedeninin tespit edilebilmesi amacıyla  Bursa Adli Tıp Merkezine gönderdi. Susam’ın, Bursa Adli Tıp Merkezinde yapılan tetkikler sonucunda ölüm nedeninin kalp krizi olduğu tespit edildi. Daha önce de çeşitli zamanlarda iki defa kalp krizi geçirdiği bildirilen ve son yaşanan kalp krizi sonucu hayata gözlerini yuman Ayhan Susam’ın cenazesi dün Lazlar Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından götürüldüğü Hastane Mezarlığında gözyaşları içinde toprağa verildi.

Editör: TE Bilişim