Eşini çalıştığı okulda katleden koca; Kendimi de öldürmediğim için çok pişmanım
İnegöl'de bir süredir ayrı yaşadığı eşi Bircan D.’yi (29) temizlik görevlisi olarak çalıştığı okulda 20 bıçak darbesiyle yaralayıp, ardından bsş örtüsüyle boğarak katleden Atalay D. (30), çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Olay Perşembe günü saat 14.00 sıralarında, İnegöl ilçesine bağlı Süleymaniye Mahallesi’ndeki Yunus Emre Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nde meydana geldi. Atalay D., bir süredir ayrı yaşadığı eşi Bircan D.'nin temizlik görevlisi olarak çalıştığı okula gitti. Görüşme sırasında çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Atalay D., yanında getirdiği bıçağı defalarca eşine sapladı. Bircan D., kanlar içinde yere yığılırken, Atalay D. de eşinin başında bekledi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Bircan D., sağlık görevlilerince ilk müdahalesinin ardından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Atalay D. ise olay yerinde gözaltına alındı. 2 çocuk annesi Bircan D., doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Bircan D.'nin cansız bedeni, otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. 
İncelemenin ardından aileye teslim edilen kadının cenazesi dün öğle saatlerinde kırsal Kıran mahallesi mezarlığında gözyaşları arasında defnedildi. 
Adliyeye sevk edilerek tutuklanan Cinayet zanlısı Atalay Doğan'ın ifadesinde "Öldürmek için gittim. Kendimi de öldürmediğim için çok pişmanım." dediği öğrenildi. 

Editör: TE Bilişim