Bu yıl 31’incisi düzenlenen İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı dolayısıyla, ticari görüşmelerde bulunmak üzere 4 günlük ziyaret kapsamında İnegöl’de bulunan Mehmed Adrovic, aynı zamanda Belediye Başkanı Aktaş’ı seçimlerde aldığı başarıdan dolayı tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

İnegöl’de olmaktan çok mutlu olduğunu dile getiren Mehmed Adrovic, “Bu vesile ile değerli başkan Alinur Aktaş’ın huzurlarında tüm İnegöl halkına selamlarımı iletiyorum” şeklinde konuştu.

İnegöl Belediye Başkanı Alinur  Aktaş ise, çok değerli politikacı ve iş adamı Mehmed Adrovic, bir dizi ziyaret için şehrimize geldiler. İnanıyor ve ümit ediyorum ki, İnegöl ile Karadağ Sancak Bölgesi halkları arasında her geçen gün ticari ve kardeşlik bağlarımız güçlenecektir” dedi. Başkan Aktaş, “Adrovic’in ülkesinde, Lüksemburg ve Almanya’da mobilya yatırımı noktasında düşüncelerinin olduğunu ve bu manada da araştırma yaptıklarını öğrendik. bu kapsamda İnegöl fuarını ziyaret etmekle doğru bir yol izlediklerine inanıyorum. Tüm Karadağ halkına, selam, saygı ve hürmetlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Bosna Hersek Kültür Derneği eski Başkanları Bekir Yavuz ve Ömer Kavukçu’nun da eşlik ettiği ziyaret, samimi bir havada geçerken, Başkan Aktaş, günün anısına konuğuna İnegöl'ü tanıtan Kent Rehberi’nin yanı sıra, üzerinde İnegöl’ün değerlerinin yer aldığı bir de çini hediye etti.

 

Editör: TE Bilişim