Bursa Süper Amatör Ligin yeni takımı Karadeniz Güvenspor yönetimi, teknik ekibi ve futbolcuların katıldığı sezon öncesi tanışma yemeğinde bir araya geldiler.

Önceki gün düzenlenen yemekte tüm futbolcuların ortak vurgusu, kendilerine duyulan güveni boşa çıkartmayacakları ve hedefi olan bir takıma geldiklerinin farkında oldukları yönünde oldu.

Karadeniz Güvenspor Başkanı İsmail Söylemez, “Gecemize hepiniz hoş geldiniz. Hocamızla beraber önümüzdeki sezon ortaya koyabildiğiniz en iyi performansı sergilemenizi bekliyorum. Performans olarak her zaman bir üst seviyeye çıkabilmek çok önemlidir.  Bende futbol oynadım. Biraz futbol konusunda titizim. Futbolcunun ne yapması gerektiğini, nasıl davranması gerektiğini, nasıl hareket etmesi gerektiğini tecrübelerimden dolayı biliyorum. Onun için biraz daha dikkat etmemiz gerekiyor. Sonuçta hepimiz amatörüz, profesyonel değiliz ama dikkat edip ona güre yürümemiz gerekiyor. İnşallah hepimiz için güzel ve başarılı bir sezon olur. Kendinize dikkat edin.  Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Karadeniz Güvenspor Sportif Direktörü Sadullah Kaldırım, “Öncelikle Karadeniz Güvenspor’a ve İnegöl’e hoş geldiniz. Bizleri kırmayıp, transfer sezonunda bizlere yardımcı olup, kolaylık gösterip kulübümüzü seçtiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz sezon olduğu gibi Aile ortamında güzel bir sezon geçireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Karadeniz Güvenspor Antrenörü Mehmet Şengeldi ise, “Öncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum. Yeni yönetimle birlikte, yeni arkadaşlara yeni sezonda hepimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İnşallah güzel bir sinerji yakalarız. Geçtiğimiz sezon başlattığımız kısa, orta vadede Karadeniz Güvenspor planlamasını yapmıştık. Geçen yıl ilk kısa vadede ki planlamamızı hayata geçirdik. İlk hedef alt yapıydı, sonrası A takımın hedefe koşmasıydı. Yönetimde tesisleşme ile alakalı güzel işlere imza atıyor. İnşallah sizlerle de bu sene daha güzel aldığımız bayrağı daha ileriye götürürüz. Hepinize şimdiden hem yönetime, em oyuncu arkadaşlarıma yeni sezon hayırlı olsun diyorum” dedi.

Karadeniz Güvenspor  Basın Sözcüsü Özcan Özçelik, “Hepiniz hoş geldiniz arkadaşlar. Afiyet şeker olsun. Sayın başkanımız ve genel başkanımız konuşma yaptılar ne diyorlarsa harfi harfine katılıyorum. Bu vesile ile 2019/2020 futbol sezonu içerisinde hepinize ayrı ayrı başarılar temenni ediyorum. Kulüpte bu yıl yeniyim. Daha önce kulüpte yönetici olarak bulunmadım. Fakat Karadenizli olarak liderlik, yöneticilik ruhumuzda var. İsteriz ki hep kazanalım, şampiyon olalım. Başarı gelir gelmez, önemli olan sizlerin elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Bu seneki yönetime, sayın başkanımıza ve sizlere başarılar diliyorum. Güzel bir sezon geçirmeyi temenni ediyorum. İnşallah sonu şampiyonluk olur diyorum” diye konuştu.

Karadeniz Güvenspor Mali İşler Sorumlusu Mehmet Emin İnce, “Öncelikle yemeğe katılan herkese çok teşekkür ediyorum. Aramıza yeni katılan futbolcularımıza hoş geldiniz diyorum. Sizlere ve Teknik Ekibimize yürekten inanıyor başlayacak olan uzun maratonda başarılar diliyorum. Yüreklerimiz aynı anda attığı sürece Karadeniz Güvenspor sizlerle daha çok başarılara imza atacaktır ” dedi.

Editör: TE Bilişim