Mahmudiye Mahallesi Anafartalar Caddesi sakinleri 2 yıldan beri cadde üzerine sinyalizasyon çalışmaları istekleri bir türlü yerine getirilmedi.

Bölgede birçok kaza meydana gelirken, kaza sonucu yaralanan ve hayatlarını kaybedenler oldu. Okul bölgesi ve mobilya sanayisine giden gelen araçların yoğun olarak kullandığı cadde üzerinde sinyalizasyon çalışması olmaması tepkilere neden oluyor.

İNEGÖL’E YENİ TRAFİK IŞIKLARI YAPILDI

Bursa Büyükşehir Belediyesi UKOME kararları sonrası geçtiğimiz günlerde Park Caddesi’nde 2 adet sinyalizasyon çalışması yapıldı. Ahmet Türkel Çevre Yolu 2. Etabında da Bursa Büyükşehir Ekipleri sinyalizasyon çalışması yaparken, İNGAZ Kavşağı’nda da pasif durumda olan trafik ışıkları aktif edildi.

UKOME KARARI VAR

UKOME kararı olmasına rağmen Anafartalar Caddesi üzerinde kazaların bolca meydana geldiği yere sinyalizasyon çalışması yapılmaması ise çevre sakinlerinin tepkisine neden oluyor.

16 YILDIR BURADA KAHROLDUM

Mahalle sakinlerinden Feride Altundağ ise, “16 yıldır burada kahroldum. Buraya yaya geçidi yapılmasını istiyoruz. Yolun karşısına geçmeye çalışan çocukları ben karşıdan karşıya geçiriyorum. Bana polis dedi ki şikâyet edin. Zabıtalar dedi ki imza toplayın” dedi.

Editör: TE Bilişim