Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) kararnamesiyle İnegöl’de görev yapan Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç Sakarya Cumhuriyet Başsavcı Vekilliğine atanırken, Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığına atandı. Ayrıca İnegöl’de görev yapan 2 savcı ile 2 hakim başka illere atanırken, İnegöl’e 2 savcı ve 1 hakim ataması yapıldı.

HSK Birinci Dairesi, adli ve idari yargıdaki hakim ve savcıları kapsayan mazeret kararnamesinin çalışmalarını tamamladı.

Kararnameye göre,

Doğubayazıt C.Başsavcısı Emre Tunay İnegöl C.Başsavcılığına, Doğubayazıt Hâkimi Gülsem Tunay İnegöl Hâkimliğine, Aşkale C.Savcısı Çağrı Bastaban İnegöl C.Savcılığına ve Ermenek C.Savcısı Şükran Sürücü İnegöl C.Savcılığına atanırken, İnegöl C.Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç Sakarya C.Başsavcı Vekilliğine, İnegöl C.Savcısı İlhan Kaya Elazığ C.Savcılığına, İnegöl Hâkimi Hatice İnanç Sakarya Hâkimliğine, İnegöl Hâkimi Onur Kenan Çınar Bozüyük Hâkimliğine ve İnegöl C.Savcısı Havva Esra Atalan Diyarbakır C.Savcılığına atandı.

Editör: TE Bilişim