34 yıldır İzmir’de faaliyet gösteren Kare Yangın Otomasyon Sistemleri firması, Bursa’daki ilk şubesini İnegöl’de açtı. Birçok ulusal firmaya hizmet eden firma, İnegöllülerin yatırımlarını korumak için profesyonel ve tecrübeli mühendisleri ile uluslararası standartlara uygun müşteri odaklı hizmet anlayışı ile yangından koruma sistemleri alanında çözümler üretiyor.
İLK ŞUBE İNEGÖL’E AÇILDI
1987 yılından beri İzmir merkezli olarak çalışan Kare Yangın Otomasyon Sistemlerini firmasının Bursa’daki ilk şubesini İnegöl’e kazandırdıklarını belirten şube sorumlusu Emre Özesen, “İzmir merkezli olan firmamızın İnegöl şubesini açmış bulunmaktayız. 34 yıllık tecrübeye sahip olan firmamız kurumsal olarak 2015 yılında faaliyete geçti. Şuan hizmet verdiği birçok ulusal ve yerli markalarla, İzmir’in yükselen değerlerinden biri oldu. Bizler de bu değere katkı sağlamak için İnegöl’e şubemizi açmış bulunmaktayız” dedi.
Özesen açıklamasını şöyle sürdürdü;
“İnegöl’ümüzün yangın ve güvenlik sektöründeki açığını görüp, fazla yanıcı bir şehir olduğu görerek İnegöl’de şubemizi açmış bulunmaktayız. Amacımız müşterilerimizin gönül rahatlığıyla yataklarında uyuyabilmesidir. Tüm bilgi ve birikimlerimizi İnegöllü firmalarla paylaşmak istiyoruz. Kare yangın olarak hedefimiz, her zaman en kaliteli ürünler ile dünyadaki son teknolojik gelişmeleri takip ederek, üstün kaliteli ürünleri, deneyimli teknik ekiplerimizle müşterilerimize ulaştırmaktır. Bizler, geleceğinizi güven altına alarak, hayatınızı ve yatırımlarınızı korumak için profesyonel tecrübeli, dinamik mühendisleri ve teknik kadrosu ile uluslararası ve yerel standartlara uygun, teknolojik, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile yangından koruma sistemleri alanında çözümler üreten bir mühendislik ve uygulama firmasıyız.”

Editör: TE Bilişim