Zaman zaman İnegöl´ü etkisi altına alan kar yağışı İnegöl merkez mahallelerinde bir soruna neden olmazken, kırsal mahalle yollarında trafik akışını engelliyor. Bursa Büyükşehir ve İnegöl Belediyesi ekipleri, İnegöl´de kapanan 42 mahalle yolunu açmak için çalışmalarını sürdürüyorlar.

İnegöl´ün yüksek yerlerinde etkili olmaya başlayan kar, sürücülere trafikte zor anlar yaşatsa da, herhangi bir sıkıntıya mahal verilmiyor. Her kış kabus yaşatan Bursa-Ankara karayolu üzeri Mezitler bölgesinde Karayolları ekipleri, İnegöl merkezde İnegöl Belediyesi, kırsal mahallelerde ise Bursa Büyükşehir ve İnegöl Belediyesi ekipleri çalışmalar yapıyorlar.

42 MAHALLE YOLU AÇILDI

Önceki gece yağış nedeniyle kapanan Tekke, Olukman, Bayramşah, Dömez, Fındıklı, İskaniye, Sülüklügöl, Babaoğul, Karahasanlar, Güzelyurt, Hamitabat, Hacıkara, Sulhiye, Mezit, Güneykestane, Sultaniye, Gedikpınar, Kocakonak, Karakadı, İclaliye, Kestanealan, Eskiköy, Soğukdere, Maden, Gazelli, Hilmiye, Saadet, Oylat, Mesruriye, Bahçekaya, Tahtaköprü, Aşağıballık, Yukarıballık, Hacıhasan mahalle yolları Bursabüyükşehir Belediyesi İnegöl Şantiyesi ekipleri tarafından açıldı. İnegöl Belediyesi ekipleri tarafından ise Hayriye, Muratbey, Konurlar, Bahriye, Çayyaka, Gülbahçe, Tuzla ve Lütfiye mahallelerinin yolları açıldı.

Bursa-Ankara karayolu Mezit ve Ümitalan mevkilerinde yolun kapanmaması için Karayolları ekipleri sürekli çalışma yapıyorlar.

 

 

 

Editör: TE Bilişim