İnegöl İlçe Emniyet

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri,  motosikletler üzerinde denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Dün Kasımefendi caddesi üzerinde yapılan denetimlerde, motosiklet sürücülerine toplam 3 bin 660 TL para cezası kesilirken, 4 motosiklet trafikten men edildi.
Yaz ayının gelmesi ile birlikte İnegöl şehir içi trafiğinde yoğun bir şekilde kullanılmaya başlanan motosikletler ile sürücüleri  üzerindeki denetimleri sıklaştıran İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliğine bağlı ekipler, dün Kasımefendi Caddesi üzerinde çok sayıda motosikleti ve sürücülerini kontrolden geçirdiler. İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri yaptıkları denetimlerde, özellikle tescilsiz motosikletler ile kask takmayan, sürücü belgesi olmayan motor sürücülerine göz açtırmadılar. 
Yaşanan motosiklet kazalarını en aza indirmek ve önlemek için yapılan uygulamalarda, trafik ekipleri motor sürücülerini, can güvenliği açısından kask takmaları gerektiği konusunda uyarıyor. Diğer taraftan da sürücülerin eksik evrakları olup olmadığı da kontrol ediliyor.
Dün gerçekleştirilen ve motorize ekiplerinde destek verdiği denetimlerde, 19 motosiklet kontrol edilirken, çeşitli eksikleri ve kusurları tespit edilen sürücülere toplam 3 bin 660 TL para cezası kesildi. Tescilsiz oldukları tespit edilen 4 adet motosiklet ise trafikten men edildi.
Önümüzdeki günlerde de sıkça  sürdürülecek olan denetimlerde, motosiklet sürücülerinin çeşitli konularda bilgilendirileceği belirtildi.

 

Editör: TE Bilişim