HASTANEDE HAYATA DÖ

KAVGADA KALBİ DURAN GENÇ
HASTANEDE HAYATA DÖNDÜRÜLDÜ
İnegöl’e bağlı Alanyurt Üçevler Mahallesinde kavga sırasında biranda yere yığılan ve kalbi duran genç, ölü olarak getirildiği İnegöl Devlet Hastanesinde, Acil Servisteki müdahale ile  tekrar hayata döndürüldü. Bursa’ya sevk edilen genç, Medikal Park Bursa Hastanesinde yoğun bakımda yaşam mücadelesi veriyor.
Edinilen bilgilere göre, Alanyurt Üçevler mahallesinde ikamet eden iki çocuk kavga etti. Kardeşinin kavga ettiğini öğrenen 16 yaşındaki İbrahim Malay, kardeşiyle kavga eden Oktay B. isimli çocuğun yanına giderek kızmaya başladı. Bu sırada Oktay B.’nin amcasını oğlu Hakan B. tartışmanın üzerine gelerek, doğuştan kalbi delik olan İbrahim Malay ile atışmaya başladı. İbrahim Malay ile Hakan B. arasındaki sözlü sataşma kavgaya dönüşürken, Malay’ın yere yığılması sonucu zanlılar olay yerinden kaçarak uzaklaştı. Oğlunu yerde cansız yattığını gören anne Medine Malay, çevreden yardım istedi. Yoldan geçen özel bir araçla İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine getirilmeye çalışılan İbrahim Malay yolda hayatını kaybetti. İnegöl Devlet Hastanesine Acil servise kalbi durmuş vaziyette getirilen genç, Acil Serviste yapılan yoğun çabalar sonucu tekrar hayata döndürüldü. Kalbi durmuş olarak getirildiği hastanede yeniden hayata döndürülen İbrahim Malay, daha sonra Bursa Medikal Park Hastanesine sevk edildi. Yoğun bakımda olan gencin hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.
Öte yandan, Emniyet ekipleri tarafından gözaltına alınan, İbrahim Malay’ın kavga ettiği Hakan B. İse, dün çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Editör: TE Bilişim