Eğitimde 45 yıllık marka olan Kavram Okulları İnegöl’e geliyor. Kavram Okulları CEO’su Ümit Kalko, İnegöl’e Kavram markasını getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Royal Otel’de gerçekleşen tanıtım programında konuşan Kavram Okulları CEO’su Ümit Kalko; “Kavram ailesi olarak 45.yılımızda İnegöl’de olmanın, yatırım yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özel okul sektörü son yıllarda %2’den %10’a geldi. Bunda Türkiye’nin gelişmişlik seviyesinin artması kadar özel okullara olan güvenin artması da etkili. Özel okullar artık lüks olmaktan çıktı ve ihtiyaç haline geldi. Eğitimde kalite de rekabet de arttı. İnegöl’de de özel okul sayısında ciddi artış olduğunu görüyoruz. 45.yılımızı doldururken; Kavram Okulları olarak İnegöl’de yatırım yapıyoruz. Yılmaz Şimşek Bey ile işbirliği içerisinde Kavram Okulları artık İnegöl’de. Bursa’da çeşitli yerlerde Kavram Okulları vardı. Artık İnegöl’de de var. Kavram Okulları anaokulu, ilkokul ve ortaokul olarak bir kampüste, lise bir kampüste ve özel öğretim kursları bir kampüste olmak üzere 3 farklı kampüste eğitim verecek. Çocukların yeteneklerini keşfedeceği, gelişimlerine katkı sunacağımız bir ortamda eğitim alacaklar. Biz bunu önemsiyoruz. Milli manevi değerlerine bağlı olurken; İngilizcenin yanında bir dil daha ekleyen donanımlı bireyler olacaklar. Biz İngilizce öğretmeyeceğiz. Biz İngilizce konuşturacağız” dedi.

Kalko, Kavram Okulları’nın Türkiye’nin en güçlü eğitim kurumlarından biri olduğunu 45 yılda yüzlerce şubesinden bir milyona yakın mezun verdiğini de sözlerine ekledi.

Kavram Okulları İnegöl Kurucusu Yılmaz Şimşek de, “İnegöl güzide bir kuruluşla buluşuyor. Eğitimde 41 yılı geride bırakırken; kamuda 35 yıl özel sektörde de 6 yıl görev yaptım. Özel sektörün çok farklı olduğunu görmüş oldum. Biz özel sektörün eğitim kısmını çözdük ama ticari kısmını beceremedik. Bildim Okulları artık Kavram markası olarak yoluna devam edecek. Kavram markası İnegöl için daha güzel olacak. Kadromuz tamamen yenilenecek” ifadelerini kullandı.

Kavram Okulları İnegöl Genel Müdürü Emrah Çakır da İnegöl’de eğitim kalitesinin artmasına Kavram Okulları olarak katkı sunacaklarını kaydetti.

Editör: TE Bilişim