Huzur mahallesinde i

Huzur mahallesinde ikamet eden Çiftçi ailesinin 8 çocuğundan biri olan 14 yaşındaki Harun Çiftçi’nin, 29 Şubat 2012 Çarşamba günü kaybolduğu bildirildi. Harun'un babası Hüsamettin Çiftçi, kaybolan oğlunu görenlerin, emniyete veya kendisine haber vermesini istedi.

Önceki gün akşam saatlerinde kaybolan oğlunu merak eden baba Hüsamettin Çiftçi, çalmadık kapı bırakmadığını söyleyerek, üzüntüsünü dile getirdi.

2005 yılında Muş'a bağlı Çukurbağ köyünden 8 çocuğu ile birlikte gelerek İnegöl Huzur mahallesine yerleşerek, burada yaşam mücadelesi verdiklerini ifade eden, inşaatlarda işçi olarak çalışan baba Hüsamettin Çiftçi, "14 yaşında olan oğlum 2011-2012 eğitim öğretim dönemi sonuna doğru eğitim gördüğü Huzur ilköğretim okulunu bıraktı. Bütün ısrarlarımıza rağmen okula gitmeyen oğlum, bir süre kendi halinde gezdi" dedi.

Harun'un bir aydan beri çalışmaya başladığını, ancak 29 Şubat Çarşamba günü çalıştığı mobilya firmasından ilişiğinin kesildiğini kaydeden baba Çiftçi, "Çarşamba akşamı saat 17.30 sıralarında işten çıkarılan oğlum, o günden beri eve gelmedi. Yakın arkadaşlarına sorduk, bazıları Kültür Park içerisinde kar topu oynarken gördüklerini söylediler. İnegöl'de gezmediğimiz yer kalmadı. Ama kendisine ulaşmamız, ne yaptığını, nereye gittiğini, şuanda nerede olduğunu öğrenemedik" diye konuştu.

Oğlunun bulunması için Akhisar Polis noktası ile İnegöl Önleyici Hizmetler Polis Merkezine kayıp başvurusunda bulunduğunu söyleyen Çiftçi, "Emniyet ekipleri de oğlumun bulunması için çalışma başlattı. Ben inşaat ustalığı yaptığım için çocuklarımı akşamdan akşama ancak görebiliyorum. Oğlumun nereye gidip gidemeyeceğini bilemiyorum. Çünkü, kendisinin İnegöl'de çevresi yok. Oğlumu merak etmeye başladık. Oğlumu görenler varsa ya emniyet ekiplerine yada '0 536 720 69 63' Nolu telefon numarasından bana ulaşabilirler. 24 saatten beri ortada yok. Endişe içerisindeyiz. İnşallah başına kötü bir şey gelmemiştir" şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim