Huzur mahallesinde i

Huzur mahallesinde ikamet eden Hüsamettin Çiftçi’nin 29 Şubat 2012 Çarşamba günü akşamı kaybolan 14 yaşındaki oğlu Harun Çiftçi, İstanbul'da bulundu. Hüsamettin Çiftçi, oğlunun İstanbul'da emniyet ekipleri tarafından bulunduğunu söyledi. Çiftçi ailesi, Harun’un bulunmasının sevincini yaşıyor.

2005 yılında Muş'a bağlı Çukurbağ köyünden, eşi ve  8 çocuğu ile birlikte İnegöl’e gelerek, Huzur mahallesine yerleştiklerini, burada yaşam mücadelesi verdiklerini ifade eden, inşaatlarda işçi olarak çalışan baba Hüsamettin Çiftçi, bütün ısrarlarına rağmen okulu bırakarak bir işyerinde çalışmaya başlayan oğlu 14 yaşındaki Harun’un geçtiğimiz Çarşamba günü akşamı saat 17.30 sıralarında, çalıştığı işyerinden çıkarak kayıplara karıştığını bildirerek, "Bir aydan bu yana sanayi de faaliyet gösteren mobilya fabrikasında çalışan oğlum, Geçtiğimiz Çarşamba akşamı işten çıkarıldı. İşten çıkan oğlum, akşam eve gelmedi. Durumu polise bildirdikten sonra gazeteye de vererek, bulan gören insanlardan destek istedim” dedi.

İki gündür kayıp olan ve kendilerini çok endişelendiren oğlu Harun’un  İstanbul'da bulunduğunu belirten Hüsamettin Çiftçi,  “Aldığım bilgilere göre iş için İstanbul'a giden oğlum, bir iş başvurusu sırasında, iş yeri sahibinin şüphelenip haber vermesi üzerine emniyet ekipleri tarafından yakalandı. Emniyet ekipleri oğlumu, İstanbul'da yaşayan akrabama teslim etti. Akrabamız da oğlumu İnegöl'e getirdi. Oğlumun bulunmasına yardımcı olan herkese teşekkür ediyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim