Alınan bilgiye göre, Daday ilçesinden Kastamonu’ya giden Refik İlhan Abazalı yönetimindeki 19 AAJ 663 plakalı otomobil, Gölköy köyü mevkisinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak şarampolde takla attı. 
Yaklaşık 60 metre sürüklenen otomobilde sürücü Refik İlhan Abazalı (26) ile Muhammed Mücahit Kızılarslan (24) yaralandı. Arka koltukta oturan 21 yaşındaki Burcu Örnek ile 20 yaşındaki Kübra Aldırmaz ise araçtan fırlayarak olay yerinde hayatını kaybetti. 
Yaralılar ise sıkıştıkları yerden çıkartılarak ambulansla Kastamonu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralılardan otomobil sürücüsü Refik İlhan Abazalı’nın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Kazada hayatını kaybeden 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Burcu Örnek’in cenazesi yapılan otopsinin ardından memleketi olan  İnegöl de getirildi.
Kastamonu Üniversitesinde okuyan genç kız için Emir Sultan Camisinde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazı sonrası kılınan cenaze namazının ardından Burcu Örnek gözyaşları arasında Kavaklaraltı mezarlığında toprağa verildi.  Öte yandan kazada hayatını kaybeden Kübra Aldırmaz ise memleketi Zonguldak’ta toprağa verildi.

Editör: TE Bilişim