Zübeyde Hanım İlköğr

Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen 'Kendi Kahramanını Yarat' yarışmasının ödülleri dün, okulda düzenlenen törenle verildi.
Dün saat 12.00'de okulun çok amaçlı salonunda düzenlenen törenin açış konuşmasını yapan Zübeyde Hanım İlköğretim Okulu Müdürü Semiha Özcan, okullarında öğrencilere verdikleri eğitimin yanı sıra, ailelere yönelik bazı projelerde yaptıklarını belirterek, "Çocuklarımızın izlediği çizgi filmlerden olumlu ve olumsuz olarak etkilendikleri bir gerçek. İstedik ki, kendileri birer masal kahramanı oluştursunlar. Bu doğrultuda çocuklar, aileleriyle birlikte tasarladıkları 3 boyutlu maketle kahramanlarının bir gününü anlattılar” dedi.
Jüri üyeleri, Vehbi Koç İlköğretim Okulundan Türkçe öğretmeni Yıldız Özdemir ile Görsel Sanatlar Öğretmeni Gülsen Demirtaş’ın tasarımları incelediklerini anlatan Müdür Semiha Özcan, “Yarışmaya 17 proje katıldı. Hepsi birbirinden güzeldi. Katılımcılara birer katılım belgesi düzenledik. Bu çalışmayı Mart ayı içerisinde düzenledik ve bugün de sonuçları açıklıyoruz. 'Kendi Kahramanını Yarat' yarışmasında 'Uzaylı Bay Anten' adlı kahramanla öğrencimiz Yavuz Selim Kurulmaz ile velisi Betül Kurulmaz birinci, 'Kukla Kız' adlı kahramanla öğrencimiz  Berra Nigişgül ile velisi Işık Nigişgül ikinci, 'Süper Abi' adlı kahramanla öğrencimiz Ahmet Yusuf Arabacı ile velisi Songül Arabacı üçüncü olurken, 'Robot Ulden' adlı kahramanla öğrencimiz Deniz Oğuz ile velisi Nilüfer Oğuz mansiyon ödülü almayı hak kazandılar. Dereceye giren projelere plaketlerini yılsonu gecemizde vereceğiz. Katılan herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Konuşmanın ardından 'Kendi Kahramanını Yarat' adlı yarışmaya katılanlara katılım belgeleri takdim edildi.

 

 

Editör: TE Bilişim