Kent Konseyi Kadınla

-Kutlu Doğum Haftası Nedeniyle Bin Kadından 1’er Lira Toplanarak Hazırlandı-
Kent Konseyi Kadınlar Meclisinden Pilav İkramı
Kent Konseyi Kadınlar Meclisi tarafından, bin kadın arasında toplanan birer lira ile organize edilen etkinlikte, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Cuma namazı öncesi cemaate ve bayanlara pilav ve ayran ikram edildi. Ayrıca, düzenlenen etkinlikte bin kadın tarafından okunan 100 bin salavatların da duası yapıldı.
Kent Konseyi Kadınlar Meclisi tarafından, dün saat 12.00'de Cuma namazı öncesinde İshakpaşa Camii önünde düzenlenen etkinliğe Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcıları Gülhan Şahin ve Turgay Yel, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve  bazı yönetim kurulu ile Belediye Meclisi üyeleri, Müftü Bayram Canbey, Kent Konseyi Başkanı Burhan Alıcı, Kent Konseyi üyeleri ile kalabalık kadın ve erkek cemaat katıldı.
Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, son yıllarda Kutlu Doğum Haftalarının gerçekten çok farklı içeriklerle işlendiğini, farklı farklı programların yapıldığını belirterek, "Bir milletin hassasiyetinin bu konudaki sevgisinin en büyük gösterisidir diye düşünüyorum. İnegöl'de de Belediyemiz marifetiyle, gerek İlçe Müftülüğü, gerekse STK'lar marifetiyle çok güzel etkinlikler düzenleniyor. Bu manada kısa bir süre önce İlçe Müftülüğümüzün din görevlilerinden oluşan Tasavvuf Müziği Koromuz, güzel bir konserle Kutlu Doğuma Haftasına katkıda bulundu. Önümüzdeki hafta Müftülüğümüz marifetiyle düzenlenecek programlar var. Bunların hepsi güzel şeyler. Peygamberimizi anlamak, onun hayatını gerçek manada anlamak ve tatbik etmek için bu hafta bizim için bir araçtır diye düşünüyorum" dedi.
İnegöl Kent Konseyi Kadınlar Meclisinin bu etkinliği düzenlediğini söyleyen Aktaş, "Her kadından birer lire para toplandı. Bir TL alınan kadınlarımız aynı zamanda yüzer adet salavat getirdi. Toplamda 100 bin salavat getirildi. Salavatlarımızı bu düzenlediğimiz etkinlikte bağışlıyoruz ve kadınlarımızdan toplanan birer liralarla hazırlanan pilav ve ayran ikramında bulunacağız. Allah o birlerini bin etsin. Herkesin, her düzeyde istifade edebileceği programlar düzenlenecek. Lütfen katılım gösterelim. Peygamberimiz bir baba, bir evlat, bir dede, bir yönetici, komutandı. Peygamberimizin hayatında aradığınız tüm örnekleri bulabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

 

Editör: TE Bilişim