İnşaat sektörünün ku




Firmalarının inşaat malzemeleri satışının yanı sıra, altyapı ve üstyapı elemanları ürettiğini söyleyen Sebahattin Kırcalı, “Kalitenin, şirketlerinin en önemli prensibi olduğunun altını çizerek, “Bugüne kadar kaliteden asla taviz vermediğimiz için, müşterilerimizin güvenini kazandık” diye konuştu.
Firmalarının,1960 yıllında babaları Salih İbrahim Kırcalı tarafından kurulduğunu ve inşaat malzemeleri satışı ile işe başladıklarını belirten Sebahattin Kırcalı, “1989 yılına kadar inşaat malzemesi, sıhhi tesisat malzemeleri ile temelden çatıya kadar tüm ürünlerin satışını yaptık. 1989 yılında A.Ş. olduk. 1997 yılında da altyapı ve üstyapı ürünlerinin imalatına başladık. Şuanda bölgemizde altyapı ürünlerinde çeşit, kalite ve ürün kapasitesi olarak önemli bir firmayız” dedi. 
YATIRIMLARA DEVAM EDİYORUZ
İnşaat sektörünün, insanlar yaşadığı sürece devam edeceğini belirten Sebahattin Kırcalı, “İnşaatlar yapıldığı sürece bizim sektörümüz gelişmeye devam edecektir. Sektörümüzün önü açık ve firma olarak yatırımlarımıza devam ediyoruz. Nitekim bu yıl yeni bir tesis daha ilave ettik. Değişik ürünler ve modeller çıkardık” ifadesini kullandı.
Fuarlar hakkındaki görüşlerini de aktaran Sebahattin Kırcalı, “Üretime başladığımız ilk yıldan beri her yıl periyodik olarak fuarlara katılıyoruz. Birkaç yıldır içerideki standımıza ek olarak, fuar girişinde de ürünlerimizi sergilemeye başladık. Ürettiğimiz devasa ürünleri kataloglarda algılatmak zor oluyor. Burada sergilediğimiz ürünler, içerideki standımızdan daha etkili oluyor ve ziyaretçilerimizden çok büyük ilgi görüyor” diye konuştu.
KONUT ÜRETİMİNDE DE İDDİALIYIZ
Kırcalı Yapı A.Ş’nin 2006 yılında konut üretimine başladığını söyleyen Sebahattin Kırcalı, bugüne kadar İnegöl’de toplam 350 konut yaptıklarını ifade ederek, “Biz insanlara yaşam alanı oluşturmak iddiası ile konut üretmeye başladık. Kalitemizi bilenler yaptığımız konutları gözü kapalı satın alıyorlar. Bizde bu güveni boşa çıkarmıyoruz” dedi.

 

Editör: TE Bilişim