İnegöl Müftü Vekili

İnegöl Müftü Vekili Hasan Tanrıkulu, personelinin ihtiyaçlarını ve çektikleri sıkıntıları yerinde tespit etmek için, bir müddet önce başlattıkları  köy gezilerine devam ediyor.

Geçtiğimiz hafta sonu yaşanan zorlu kış şartlarında, her türlü tehlikeyi göze alan Hasan Tanrıkulu,   İnegöl’e bağlı orman köylerinden biri olan Mesruriye köyüne gitti.

Yoğun kar yağışının yaşandığı Mesruriye köyüne, Müftülüğün  makam aracı ile gitmeye çalışan Müftü Vekili Tanrıkulu, yolların karla kaplı ve buzlu olmasından dolayı köye ulaşamadı. Köyden çağırdıkları traktörün ve köylülerin yardımı ile Mesruriye köyüne ancak  ulaşabilen Tanrıkulu, personeline ‘zorlu kış şartlarında yanınızdayız’ mesajını verdi. Tanrıkulu, köylülerle sohbet ettikten sonra bölgeden ayrıldı.

Müftü Vekili Tanrıkulu’nu kışta, kıyamette köyde görmekten dolayı çok mutlu olduğunu bildiren Mesruriye köyü İmam-Hatibi Tahir Mutlu ise, “Köyümüz İnegöl’e 30 kilometre  uzaklıkta ve bir orman köyüdür. Böyle bir kış günü, bütün zorluklara rağmen köyümüze gelen ve bizleri yalnız bırakmayan Müftü Vekilimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim