Saat 13.30'da düzenl

Klas Çanta firması, dün düzenlenen törenle Cuma mahallesi Halk sokak numara 6 adresinde hizmete açıldı.

Saat 13.30'da düzenlenen törene Belediye Başkanı Alinur Aktaş, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli ve bazı  yönetim kurulu üyeleri, Demokrat Parti (DP) Bursa İl Başkan Yardımcısı Salim Kaplan  ile çarşı esnafı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Aynı zaman da Osmanlı Kuyumculuk firmasının da sahipleri olan Nihat Arslan ve Adem Yener tarafından, İnegöl halkının hizmetine sunulan Klas Çanta firmasının açılış töreninde bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "Bazen serzenişlerde bulunsak da, ticaret erbapları olarak, İnegöl gerçekten çok bereketli bir şehir. Cenab-ı Allah bizi bu coğrafyada yarattığı için müteşekkir olmamız lazım. İstanbul, Ankara, İzmir dibimizde. Türkiye'nin dört bir tarafından, Balkanlardan, Kafkaslardan göçüp gelmiş insanlarımız var. Burası aynı zaman da güzel bir mozaik. Ticari anlamda da kafayı kullanan için de gerçekten bereketli bir memleket. Ama takdir edersiniz ki, devamlı bir farklılık içerisinde olmamız lazım. Güzel mağazalar yapacaksınız. Reklam yapacaksınız. En iyi hizmeti, en iyi kaliteli vermeye çalışacaksınız. Malum bugünler biraz kış gibi gözükse de, Nisan ayında iddia ediyorum, mükemmel bir mobilya fuarı yaşayacağız. Nereden biliyoruz? İstanbul Mobilya Fuarına iç piyasadan kimse gelmedi. Hava muhalefeti dolayısıyla. Malum kış dönemi biraz işlerle alakalı ihtiyaçlar erteletiliyor. Tabi, bizim özellikle mobilyamızın iyi olması çarşının da, pazarında velhasıl bakkalında, manavında işinin iyi olması demektir. O yüzden ümit ediyorum ki, Mart ayıyla beraber özellikle Nisan'dan sonra tam ciddi bir atağa kalkılacak. Esnafımızın bu konuda altyapısının olması gerektiğini düşünüyorum. Artık insanlar temel ihtiyaçlarının dışında, özel ihtiyaçlarına da dikkat ediyorlar. Çanta, bayanlarla alakalı olduğu için fazla yorum yapamıyorum. Ama bayanların burada alışveriş yapacağını düşünüyorum. Allah hayırlı uğurlu etsin" diye konuştu.

İnegöl Mahmudiye Öğrenci Yurdu Müdürü Enver Şahan'ın dua etmesinin ardından kurdele kesimiyle Klas Çanta firması hizmete açıldı. Açılaşa katılan davetlilere irmik helvası ikram edildi.

Editör: TE Bilişim