Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde 15 Temmuz 2014 tarihinde meydana gelen intihar olayında, Kavaklı iskelesinden bindiği vapurdan atlayan, görüntüleri güvenlik kamerası ile kaydedilmesine rağmen kimliği tespit edilemeyen şahsın cesedi 18 gün sonra bulundu.

Kocaeli'nin Gölcük İlçesi'nde 15 Temmuz 2014 tarihinde Kavaklı iskelesinden bindiği vapurdan atlayan, görüntüleri güvenlik kamerası ile kaydedilmesine rağmen kimliği tespit edilemeyen şahsın, cesedi önceki gün bulundu.

Üzerinden çıkan kimlikten İnegöl nüfusuna kayıtlı 61 yaşındaki Nuri Pehlivanoğlu olduğu anlaşılan bu kişinin, kendisini denize atmadan önce, eline iple bağladığı pazar çantasının içine taş doldurduğu anlaşıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne ait Atatürk Vapuruna Kavaklı iskelesinden binen ve vapur hareket ettikten bir süre sonra kendisini denize atan şahsın görüntüleri güvenlik kameralarıyla kaydedilmişti. Denizde yapılan tüm aramalara rağmen ceset bulunamazken, Kocaeli'nin yanı sıra diğer illerden de kayıp başvurusu gelmediği için bu kişinin kimliği belirlenememişti.

Önceki gün öğlen saatlerinde Gölcük'ün Yeniköy mevkiinde sahile yakın noktada ceset gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine giden ekipler, içine ağırlık yapması için taş doldurup, bileğine bağladığı pazar çantasıyla denize atladığı anlaşılan şahsın, 15 Temmuz 2014 tarihinde  vapurdan atlayan şahıs olduğunu tespit etti.

Yapılan incelemelerde, şahsın üzerinden çıkan kimlikten, İnegöl nüfusuna kayıtlı 61 yaşındaki Nuri Pehlivanoğlu olduğu anlaşıldı. Polisin, bu kişinin yakınlarına ulaşmak için araştırmalarını sürdürdüğü bildirildi.

Editör: TE Bilişim