CHP İlçe Başkanı Ero

CHP İlçe Başkanı Erol Kazanç yaptığı açıklamada,  22 Nisan 2012 Pazar günü saat 13.00'de Alyans düğün salonunda yapılacak İlçe Kongresine tüm ilçe halkını davet etti.
Dün saat 15.30'da parti binasında, İlçe yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı basın toplantısında, İnegöl ilçe örgütü için en doğru ve güzel kararı kongrenin vereceğini belirten CHP İlçe Başkanı Erol Kazanç, "19 Şubatta başladığımız ve 22 Nisan tarihinde nihayete erecek demokrasi yarışımızı, İnegöl’de demokrasi şölenine çevireceğiz. 22 Nisan günü Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun dediği gibi, 'Söz, yetki, karar artık örgütlerindir' düşüncesini hayata geçireceğiz. İnegöl ilçe örgütü için en doğru ve güzel kararı kongremiz verecektir. Bizim hedefimiz, gelecekte partiyi daraltan değil genişleten, sağa çeken değil, halka ve sorunlarına yaklaştıran, içeride çekişen değil dışa dönük olarak solculuk yapan ekipler yaratarak, İnegöl’ün siyasi yapısını değiştireceğiz. Bugüne kadar yaptığımız gibi ilkeli siyasetimize devam edeceğiz. Bizim için önemli olan İnegöl siyasetinin Bursa’da ve Ankara’da en iyi şekilde temsil edilmesidir. İnegöl’de insanlarımızın onurlu yaşam mücadelesinin yoldaşıyız. Ruhumuz dayanışmacı, kimliğimiz soldan yanadır, bunu unutmayacağız. Kongremizde İlçe yönetimine aday iki listemiz yarışacak. Ben, aday olan öteki arkadaşlarımıza  da başarılar diliyorum. İnegöl’de yükselen Cumhuriyet Halk Partisi oylarını, kongrede kazanan kim olursa olsun, daha da yukarı taşıyacağına inanıyorum. Ayrıca, önümüzdeki 1 Mayıs İşçi Bayramını tüm yurtta olduğu gibi, Bursa’da da kutlayacağız. Emekten yana olan tüm yoldaşlarımızı Bursa’daki 1 Mayıs kutlamalarına bekliyoruz" dedi.
Kongreye CHP Bursa Milletvekillerinin tamamının katılacağını ifade eden Kazanç, "Ama şuan Genel Merkezden kimlerin katılacağı belli değil. İnegöl ilçe kongresinde İnegöl konuşulacak. İnegöl'ün sorunları konuşulacak. Duvarlara asmak için İnegöl ile ilgili yazılar hazırladık. İlçe kongresini, İnegöl’e yakışır, İnegöl'ün sorunlarına değinildiği, Milletvekillerimizin de katılacağı arenaya çevirmiş olacağız. Kongrede CHP'nin ekibi değil, İnegöl kazanacak" diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim