Geçtiğimiz akşam saat 19.30’da Belediye Kültür Sarayı çok amaçlı salonunda düzenlenen konsere, Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, Mahmudiye İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Cavit Yakşi ile yaşları 20 ile 35 arasında değişen bay bayan vatandaşlar katıldı.

Konser öncesi, sinevizyon yardımı ile 90’lı yıllarda yayınlanan reklamlar izletildi. Bazı reklamları günümüzdeki reklamlarla kıyaslayan vatandaşlar, kendilerini gülmekten alamadılar. Ayrıca konser öncesi 90’lı yılların vazgeçilmez sakızı Tipitip’te dağıtıldı.

Bir konuşma yapan Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, “Tabi reklamları izleyerek o yıllara döndük. O yıllarda ben gençliğimi yaşadım. Güzel anılar yaşamışız. Çok güzel hazırlanmış bir ortam. İyi eğlenceler diliyorum” dedi.

Şükrü ve Mürvet Bozacı nezaretinde sahne alan Grup 90’lar ekibi, birbirinden güzel parçalarla katılanları o yıllara geri götürdü. Sezan aksu, İzel ve bir çok sanatçının o yıllarda çıkardığı albümlerinden oluşan repertuarla seyirci karşısına çıkan Grup 90’lar, seslendirdikleri parçalarla seyircileri hem eğlendirdi, hem de duygulandırdı.

 

Editör: TE Bilişim