Dün saat 14.30’da düzenlenen açılış törenine, Kaymakam Ali Akça, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı Uğur Baş, İlçe Emniyet Müdürü Şükrü Kaplan, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Temelli, CHP İlçe Başkanı Turhan Neşe, Belediye Başkan Yardımcıları Eşref Yiğit ve Alper Taban, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım ve İkinci Başkan Sadullah Organ, Gazeteci Mustafa Güngör, Bursa Şoförler Odası Başkanı Hasan Topçu, İnegöl Belediyesi eski Başkanı Cemal Arık, MHP Belediye Meclisi üyesi Avukat Seda Arık, 39 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yusuf Ziya Özbek, eski Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, bazı Oda, Dernek ve Kooperatif Başkanları, Belediye Meclisi üyeleri, daire amirleri, okul müdürleri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

Kurdele kesimi öncesinde bir konuşma yapan İnegöl Şoförler Odası Başkanı, Korkmaz Oto Yıkama, Oto Elektrik ve Klima Firmasının sahibi Bahattin Korkmaz, “Oto klima, elektrik, gaz sistemleri oto yıkama, 1 TL’lik yıkamalar hepsi mevcut. Makinalarımız son sistem makinalar. Arıza tespit cihazımız, son sistem arıza tespit cihazıdır. Klima makinamızda son sistem. Türkiye’de sadece 53 tane var. Bursa’da ise hiçbir yerde yok. Oto yıkamamızda 5 tane yıkama yeri var. 3 tanesi 1 liralık yıkama hizmeti verecek. 2 tanesi ise normal yıkamamız. Bunların yanında servisimiz var. Burada bir kafeteryamız, onun önünde ise kamelyamız var. Burası ailelerin de rahatlıkla gelebileceği bir mekan. Aileler buraya gelip rahatlıkla çaylarını,  kahvelerini içerken, araçları yıkanabilir. Bayanların özellikle böyle bir yere ihtiyaçları vardı. Bayanlar dışarıda araba yıkatamıyorlardı. Çünkü, böyle bir yer yoktu. İnegöl’de böyle bir boşluk vardı. Bizde bu boşluğu gördük. Bu boşlukla alakalı neler yapabilir diye düşündük. Burası 2 bin200 metrekare. İnşallah İnegöl halkına hayırlı olur. Açılışımıza katılan herkese teşekkür ederiz” diye konuştu.

Turgutalp Cami İmamı Emin Topçu’nun dua etmesinin ardından kurban kesildi. Protokol üyeleri tarafından kesilen kurdele ile Korkmaz Oto Yıkama, Oto Elektrik ve Klima firması hizmete açılıp, gezildi. Katılanlara ikramlarda bulunuldu.

 

Editör: TE Bilişim