İnegöl Şoförler ve O

İnegöl Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, İnegöllü servisçilerin  “U” belgesiyle ilgili Bursa’da yaşadıkları sıkıntıları, AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’in aracılığıyla, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a illetti. Şahin, Bursa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ile İnegöllü Servisçiler arasında yaşanan olayları Arınç’a aktararak, Korkmaz’ın kendisi ile görüşme isteğini illetti. Görüşme isteğini Kabul eden Arınç, Korkmaz’dan gerekli bilgileri aldı ve Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile konuyu görüşeceğini söyledi.
Önceki gün İnegöl’e gelen Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile bire bir görüşen İnegöl Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, İnegöllü servisçilerin Bursa’da yaşadıkları sıkıntıları Arınç’a iletti.
Arınç’la yaptığı özel görüşmeyle ilgili bilgiler veren İnegöl Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, öncelikle kendisini Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile görüştüren AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’e teşekkür etti.
Korkmaz, İnegöllü servisçilerin Bursa’da yaşadıkları sıkıntıları tek tek Arınç’a ilettiğini ifade ederek, “AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin beni Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile görüştürdü. Ben, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a, biz Harmancık gibi Keles gibi yerlerden plaka satın alıp, Bursa içinde çalışan korsan servisçiler gibi değiliz. Biz İnegöl’den Bursa’ya servis götüren, İnegöl’deki fabrikalara Bursa’dan servis getiren 32 tane üyemiz olduğunu belirttik. Fabrika bizim fabrikamız, hava bizim havamız. Bursa’nın bize haksızlık yaptığını söyledik. U belgesi istediler. Alalım diye müracaat ettik.   32 aracın aşağı yukarı 20’sine verdiler. Daha sonrada karar değiştirdiler ve dediler ki, ‘İnegöl’den getirebilirsiniz fakat Bursa’dan İnegöl’e servis çekemezsiniz’. Bende bunu Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a belirttim. Kendisi bana, ‘Öyle saçma şey olmaz, İnegöl’deki fabrikaya Bursa’dan yolcusunu getirebilirsiniz, öyle şey olmaz. Ben gerekli şeyleri Bursa Büyükşehir Belediye Başkanına söylerim’ dedi.  Biz, gerekli görüşmeleri tüm kesimlerle sürekli olarak yapıyoruz. Kesinlikle her zaman esnafımızın yanındayız. Bu meseleyi çözeceğiz. Ben her zaman yanımızda olan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin’e, İlçe Başkanı Bülent Temelli’ye ve Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilişim