Edinilen bilgilere göre; İnegöl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Denetleme Büro Amirliği ekipleri şehrin içinde bir servis otobüsünden şüphelenerek durdurdular. Yapılan sorgulamada otobüsle korsan servisçilik yapıldığı, ayrıca sürücü A.D.’nin 100 promül alkollü olduğunu tespit ettiler. Ekipler, sürücüye para cezanın yanı sıra ehliyetine 2 yıl el koydular.

ODA BAŞKANINDAN UYARI

İnegöl Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, insan taşımanın büyük bir sorumluluk istediğinin altını çizerek, “Bizim kooperatiflerimizin araçları her yıl olduğu gibi zaman zaman da denetleniyor. Allah’a şükür herhangi bir sorun çıkmadı. Tüm resmi çalışan servis araçlarımız güvenlik ile alakalı sorunları yok. Ama her nedense ilçemizde korsan servisçilik yapanlar var. Emniyet ekiplerimiz sağ olsunlar bu araçları tek tek tespit edip gereken cezayı veriyorlar. “ dedi.

AMAN HA

Korkmaz, firmaların veya öğrenci ailelerinin korsan servis araçlarını güvenlikleri gereği tercih etmemelerini isteyerek, olası can kaybının olmaması için her güvenliği sağlanmış resmi çalışan servisleri tercih etmelerini tavsiye etti.

Editör: TE Bilişim