İnegöl Müteahhitler Derneği ve İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği ile Kosova Eğitim Kurumları arasında öğrenci indirimi sözleşmesi imzalandı.
Kosova Eğitim Kurumlarında düzenlenen imza törenine İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Metin Uçaravcı, İnegöl Müteahhitler Derneği Bakanı Yusuf Şehitoğlu ve Kosova Eğitim Kurumları adına Devrim Kosova imzaladı. Sözleşme ile 2019-20120 öğretim yılında Emlak Müşavirleri Derneği ile İnegöl Müteahhitler Derneği üyeleri indirim hakkı kazandılar.
İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Yusuf Şehitoğlu ve İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Metin Uçaravcı, “Üyelerimiz adına yaptığımız sözleşmeden çok mutlu olduk. Sözleşmenin üyelerimize, ülkemiz ve İnegöl eğitimi adına hayırlı olmasını diliyoruz” dediler.
Kosova Eğitim Kurumları Yönetim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Devrim Kosova ise, “İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Yusuf Şehitoğlu ile İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Metin Uçaravcı’ya kurumumuzu tercihleri nedeniyle çok teşekkür ediyorum. İsabetli bir tercihte bulunduklarını söyleyebilirim. 2019-2020 eğitim öğretim yılından geçerli olmak üzere uluslararası geçerliliği bulunan ‘Tek Okul Çift Diploma’ programını okulumuzda hayata geçiriyor olmamız çok önemli. Kosova Koleji’ni bitiren her öğrenci İngiltere, Amerika ve Avrupa Birliğine bağlı ülkelerde üniversiteye sınavsız başvuru hakkına sahip olurlar. Zengin kaynaklarla desteklenmiş eğitim ve mükemmel yabancı dil onları bekliyor. Liseden sonra istediğin üniversiteye devam etme fırsatını yakalamış olurlar. Bu fırsatlar üyelerinize şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim