Milletvekili Hüseyin Şahin, yaptığı açıklamada, İnegöl’ün eski statüsü ile köy ve beldelerinde, yeni statüsü ile mahallelerinde yürütülen yol çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Mahallerdeki arazi yollarının, başta yağmur olmak üzere çeşitli nedenlerle zaman zaman bozulduğunu belirten Milletvekili Şahin, çiftçilerin arazilerine ulaşım sırasında sıkıntı yaşanmaması için, yerel imkanlarla çalışmalar yaptıklarını kaydetti.

İnegöl’e bağlı 55 köyde (mahallede) arazi yollarının grayder ile bakımdan geçirildiğini, 27 mahallede ise asfalt yama çalışmaları gerçekleştirildiğini anlatan Hüseyin Şahin, Sülüklügöl mahallesinde 4, İskaniye mahallesinde ise  2 kilometrelik arazi yolunun dozerli çalışma ile elden geçirildiğini ifade etti. Şahin, ilçeye bağlı Aşağıballık ve Yukarıballık mahallerinde ise 2 kilometrelik arazi yolunda bakım çalışmasının devam ettiğini söyledi.

AK Parti Bursa Milletvekili Şahin, Sulhiye mahallesi yolunun 4 kilometrelik bölümünde asfalt satıh kaplama çalışmalarının, Çeltikçi ile Cerrah arası yolun 4 kilometrelik kısmında ise beton asfalt yapım çalışmalarının devam ettiğini sözlerine ekledi.

 

Editör: TE Bilişim