Özel Devrim Kosova Ortaokulu Küçük Erkekler Futsal takımı tüm maçlarını kazanarak şampiyon oldu.
2018-2019 sezonunda 4.’sü düzenlenen Geleneksel İnegöl Belediyesi Spor Festivalinde, Özel Devrim Kosova Ortaokulu küçük erkekler futsal takımı grup maçlarında Kocatepe Ortaokulu’nu 9-0, Yenice Ali Şefika Göztepe İmam-Hatip Ortaokulu’nu 7-1 yenerek grubu birinci olarak tamamladı. Çeyrek finalde Prof. Dr. Selçuk Yahşi Ortaokulu’nu 7-2 yenerek yarı finale adını yazdırdı. Yarı finalde Nuri Pakdil Ortaokulu’nu da 3-0 yenen Kosova Ortaokulu, finale kalmayı başardı.
Final maçını Kosova Ortaokulu, Erdem Beyazıt İmam-Hatip Ortaokulu ile yaptı. Bu maçı da 7-2 gibi net skorla kazanan Özel Devrim Kosova Ortaokulu şampiyonluğunu ilan etti. 
Özel Devrim Kosova Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Refik Şaffak, “Oyuncularımı gösterdikleri performans nedeniyle kutluyorum. Özel Devrim Kosova Ortaokulu olarak, sporu geniş bir kesime yayma gayreti içindeyiz. Üst üste elde ettiğimiz başarılar gurur verici. Çok mutluyum. Eymen İnal, Kerem Gülaçar, Miraç Yıldırım, Mert Körçoban, Ahmet Hami Şahin, Oğuz Şakacı, Emircan Uzun, Kaan Can Özçiftci, Aziz Daşdemir, Yiğit Yılmaz, Yunus Bolat, Oğuzhan Bayram, Bahadır Eken, Taha Mintaş, Aras Sunai Efe Korucu, İlker Yıldız, Furkan Şahin, Muhammet Emin Aydemir, Can Ünver ve Emre Dursun’dan kurulu futsal takımındaki tüm öğrencilerimi alınlarında öpüyorum” dedi.
Özel Devrim Kosova Fen Lisesi  Müdürü Erol Baştürk ise, “Kosova Eğitim Kurumları olarak akşam kursları, Cumartesi kursları derken akademik anlamda yoğun bir çalışma yürütürken, bir yandan da sportif ve kültürel anlamda yoğun bir program yürütmekteyiz. Bu sene lisanslı sporcu sayımızı geçen yıla göre ikiye katladık. Bir de alınan kupalar bize motivasyon vermekte, yorgunluğumuzu almakta. Bizlere bu mutluluğu yaşatan öğrencilerimize, beden eğitimi öğretmenlerimiz Refik Şaffak, Ahmet Güzel’e, basketbol koçumuz Batuhan Yeşilova’ya ayrı ayrı teşekkür ederim” dedi.

Editör: TE Bilişim