Başkan Tandoğan Taner, genel kurulda hem 2016 yılını değerlendireceklerini hem de 2017 yılında yapacakları çalışmaları masaya yatıracaklarını söyledi. Başkan Tandoğan Taner, kooperatif olarak 2016 yılını dolu dolu geride bıraktıklarını söyleyerek, “Biz planladığımız çalışmaların tamamına yakını bitirdik. Fakat biliyorsunuz Türkiye 15 Temmuz´da hain bir darbe girişimi yaşadı ve tüm ülkede olduğu gibi İnegöl´de ekonomi anlamında işleri biraz duraksattı. Buna rağmen üyelerimizin desteği ve katkısıyla çalışmalarımız aksatmadan sürdürdük” dedi.

CAMİ PROJE AŞAMASINDA

Taner, Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri bölümünde hayırseverler tarafından yapılacak olan cami inşaatının proje aşamasıyla başlayacağını söyleyerek, “Bu konuda imar değişlikleri yapılıyor ve en kısa zamanda buda tamamlanacak” dedi.

Taner, Bursa Büyükşehir Belediyesinin yapımını üstlendiği altyapı çalışmalarının da devam ettiğini ifade ederek, “Bu konuda da yetkililere üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz. Ağaç işlerinde sıkça gündeme gelen atıklarla ilgilide Bakanlığın ciddi ceza ve yaptırımları var. Biz hiçbir esnafımızın ceza almasını istemeyiz ama birde uygulanması gereken prosedür ve uyulması gereken kanun var. Bundan dolayı da esnafımızı uyarmaya ve dikkatli olmalarını istiyoruz” dedi.

Metal İşleri bölümünde yaşanan araç park sorunu hakkında da çalışmalar yaptıklarının altını çizen Tandoğan Taner, “Burada günlerce özellikle tamirhane önünde bırakılan araçlar var ve bunların sayısı fazla olunca da doğal olarak bir keşmekeşlik oluyor. Bunu da genel kurulda dile getirip, ortak çözüm bulmaya çalışacağız. Kısaca bütün konular istişare ve ortak akıl ile hareket ile çözülür. Bununda yeri genel kurullardır. Bu açıdan üyelerimiz tekrar olağan genel kurula bekliyoruz” diye konuştu

Editör: TE Bilişim