Nuh Mehmet Küçükçalı

Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi Şiir Kulübü tarafından, önceki akşam okulun çok amaçlı salonunda, 'Şiir ve Müziğin Dansı' adlı program düzenlendi.

Saat 19.00'da düzenlenen ve Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin, bazı okul müdürleri, öğretmenler ve velilerin katıldığı programın açış konuşmasını yapan Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi Müdürü Müslim Serbest, "2011-2012 eğitim öğretim yılının ikinci  döneminde, okulumuzun Şiir Kulübü ile Müzik Kulübü öğrencileri 'Şiir ve Müziğin Dansı' adıyla bir program hazırladılar. Bu programda şiir ve müziği bizlerle buluşturdular. Bu programın hazırlanmasında emeği geçen Şiir Kulübü danışman öğretmeni Ayşegül Ceylan'a ve onun şiir sever dostlarına teşekkür ediyorum. Bu programlarla öğrencilerimiz şiire olan sevgilerini bir kat daha artırmış oluyorlar. Ayrıca yeteneklerini, kabiliyetlerini ortaya çıkarmaya çalışıyorlar. Beraberinde tabi ki, müzik sever öğrencilerimiz de bu kulübe destek verdiler ve ortaya güzel bir program çıkmış oldu. Bizde öğrencilerimizin bu yeteneklerinin ortaya çıkarılmasında vesile olduk. Kendimizi mutlu ve bahtiyar hissediyoruz" diye konuştu.

Konuşmanın ardından Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi öğrencisi Nurgül Kızılarslan’ın 'Bağlanmayacaksın', Furkan Özdemir’in 'Çok Sevdim Seni Affet', Derya Duğan’ın 'Hayatı Iskalamaya Lüksün Yok Senin', Betül Sevim’in 'Seni İçimden Terk Ediyorum', Jale Çınar’ın 'Gidersen Yıkılır Bu Kent' ve Kevser Bayav'ın 'Sevi' adlı şiirleri okudular.

Program, Hasan Ayaz, Salih Çakmak, Burcu Kökçe, Turgay Özdemir, Gökhan İnaltekin, Esra Daşçı, Aykal Avcı ve Meltem İrteni'nin birbirinden güzel şarkıları seslendirmeleri ile son buldu.

Editör: TE Bilişim