Yapılan bu jestin üzerine külliyede koltuk takımının bulunduğu odaya “Dizani Home Odası” adı verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın İnegöl´e geldiği gün kendisi ile görüşme imkanı bulan Dizani Home firma sahiplerinden Musap Güleç, özel bir koltuk üretip hediye etmek istediğini dile getirmiş ve olumlu cevap almıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan´ın konuyu Başdanışmanına iletmesi üzerine külliyeden aranan Musap Güleç, kısa süre sonra ürettiği koltukları Cumhurbaşkanlığı Külliyesine götürerek kurulumunu gerçekleştirdi. Koltuğun beklenenin çok üzerinde bir kaliteye sahip olduğunu gören yetkililer, İnegöl mobilyasını gururla temsil eden bu ürünü Cumhurbaşkanlığı Özel Harekât ekibi koruma başkanlığına tahsis ettiler.

ODAYA FİRMANIN İSMİ VERİLDİ

Yapılan bu jeste karşılık veren Cumhurbaşkanlığı odaya “Dizani Home Odası” ismi vererek koltuğun bulunduğu alanın duvarına “15 Temmuz Anısına Dizani Home tarafından Cumhurbaşkanlığı Külliyesine hediye edilmiştir” ifadesi astılar.

TSK´YA AİT DESENLE ÖZEL OLARAK İMAL EDİLDİ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dizani Home firma sahiplerinden Musap Güleç, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın İnegöl programında kendisi ile kısa süreli bir konuşma gerçekleştirerek, koltuk takımı hediye etmek istediğimizi belirtmiştik. Bu koltuk kamuflaj bir koltuk. Türk Silahlı Kuvvetlerine ait bir desen. Başkomutan olduğu için bu deseni tercih ettik. Daha sonra külliyeden bizi aradılar. Kamuflajlı koltuğu 15 Temmuz anısına Dizani Home odası olarak yapalım, getir ve yerleştir dediler. Bize oradan bir oda tahsis edildi ve odaya bizim ismimiz verildi. Daha sonra kendisini koruyan Özel Harekât ekibinin koruma başkanlığına tahsis edildi. Ürünü götürdüğümüz zaman orada ürünle ilgili çok güzel tepkiler ve değerlendirmeler aldık. İnegöl mobilyasını tanıtma fırsatımız oldu. Bu esnada Başdanışmanı Hamza Yerlikaya bizi makamında ağırladı. 2-3 saat hoş sohbet geçti. İnegöl´ün artık bir gömlek değiştirdiğinden, Mobiliyum AVM´nin İnegöl´e kattıklarından bahsedildi. Bunlarla ilgili çok bilgileri yoktu. İnegöl´ün bu konuda ciddi gelişim kaydettiğini belirttiler. Cumhurbaşkanımız referandumda sokağa indiğinde, bize yakın bölgeye geldiklerinde orada da tekrar birebir görüştürme olacak. Orada da bizi koruma müdürlerinden Turgay bey ağırladı, gezdirdi. Külliyeyi gezme fırsatımız oldu. Koltuğumuzu da yerleştirdik. Oradaki birçok personelden kartvizit talebi oldu. İnegöl mobilyasının çok güzel şeyler yaptığına şahit oldular. İnegöl´ün tanıtımında faydamız olmuş oldu” dedi. HABER MERKEZİ

Editör: TE Bilişim