İnegöl´e bağlı Kurşunlu mahallesindeki Gölette meydana gelen feci olay İnegöl´ü yasa boğdu. Arkadaşları ile Kurşunlu Göletine serinlemek için giden genç, heyecan yaparak suyun derinliklerinde kayboldu. Arkadaşlarının uğraşına rağmen gölette derinlerek kaybolan genç için Dalıçlar çağrıldı.

kursunlu mahallesinde kuafor olan mehmet ali sağlam dün gece 7 kisilik arkadas grubuyla kursunlu goleti kenarina giderek iddiaya gore alkol almaya basladilar. O sirada kuafor serinlemek icin goletegirdi.

BOGULUYORUM

o sirada kuafor arkadaslarina boguluyorum diye bagirdi ve gorunurden kayboldu. Sesi duyan arkadaslari golete girerek arama yapsalar da basarili olamayinca Nak a haber verdiler. Gece arama yapildi fakat basarili olunmadi. Sabah saatlerinde yalova emniyet dalgic ekibine haber verildi. Olay yerine gelen ekipler bir saatlik arama sonucunda talihsiz kuaforun cansiz bedenine ulastilar

i

Talihsiz gencin cesedi yaklaşık bir saat sonra Dalgıçlar tarafından derinliklerden çıkarıldı. Haber alan ailesi gencin cenazesini görünce fenalık geçirdiler.

Editör: TE Bilişim