Büyükşehir yasasının uygulamaya geçmesinin ardından mahalle olarak İnegöl’e bağlanan Kurşunlu’da yatırımlar sürüyor. Daha önce çok sayıda projenin hayata geçirildiği Kurşunlu Mahallesinde, İnegöl Belediyesi çocukları da unutmadı. Vatandaşların talepleri üzerine Kurşunlu Mahallesi Ulu Önder Atatürk Caddesi üzerinde bulunan ve artık kullanım ömrünü yitirmiş olan çocuk oyun alanı yenilenerek hizmete sunuldu.

50 bin TL’lik yatırımla baştan aşağıya yenilenen park, hizmete girmesinin ardından mahalle çocuklarının akınına uğradı. Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, dün beraberindeki AK Partili yöneticilerle birlikte parkı ziyaret ederek mahalle sakinlerine hayırlı olsun dileklerini iletti. Parkta oynayan çocuklara da balon dağıtıldı.

ÇALIŞMALARIMIZA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYORUZ

Park ziyareti sırasında bir açıklama yapan Eşref Yiğit, “Bugün Kurşunlu Mahallemizdeyiz. Mahallemizin ihtiyaçları ve vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda İnegöl Belediyesi olarak çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Daha önce burada çocuk oyun alanıyla ilgili çalışmalarımızı yapmıştık. Şuanda bulunduğumuz park, revize edilmiş bir park. Daha önce de çocuk oyun alanıydı ancak malum uzun süre kullanılması ve zamanla eskimesinden dolayı vatandaşlarımızın talepleri oldu. Başkanımızın da direktifleri doğrultusunda burada parkı yenileme çalışmalarımıza hız verdik. Bugün de muhtarımız, parti yöneticilerimiz ve belediye bürokratlarımızla tamamlanmış olan parkımızı görüp vatandaşlarımıza hayırlı olsun dileklerimizi iletelim istedik” dedi.

DAHA SAĞLIKLI BİR OYUN ALANI OLUŞTURDUK

Burada çocukların rahatlıkla oynayıp vakit geçirebileceği tarzda bir park yaptıklarını kaydeden Yiğit, “Zeminde kauçuk uygulayarak çocuklarımız düştüğünde daha güvenli bir zemin olmasını sağladık. Daha sağlıklı bir oyun parkı oluşturduk. Burası 350 m2 ve belediyemize yaklaşık maliyeti ise 50 bin TL. İnşallah burada bulunan mahalle sakinlerimize ve evlatlarımıza hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Yiğit, Kurşunlu Mahallesinde daha önce de pek çok hizmetin hayata geçirildiğini hatırlatarak şöyle konuştu: “İnegöl Belediyesi olarak Kurşunlu Mahallemizde sadece çocuk oyun alanı yapmıyoruz. Alt yapısından üst yapısına kadar çalışmalarımız devam ediyor. Daha önce de güzel bir ürün toplama merkezimizi hayata geçirmiştik. Yine gençlerimizin futbol sahasıyla ilgili bir talepleri oldu ve onu da yerine getirdik. Mahallemizde bulunan gençlerimiz oradan da fazlasıyla istifade edecekler. Bunların öncesinde alt yapı ve içme suyu şebekesiyle ilgili de çalışmalarımız oldu. İnegöl Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak Kurşunlu Mahallemizin talepleri doğrultusunda çalışmalarımıza hız vererek sürdüreceğiz.”

Editör: TE Bilişim