Musa ve Mustafa Şeşka kardeşlerin sahibi olduğu Levent Börek, çarşıda hizmete açıldı

Cuma Mahallesi 1. Tabakhane Sokak üzerinde hizmet verecek olan yeni işyerinin açılışı, protokolün ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Açılışa; Bursa Büyükşehir Belediye başkan vekili Süleyman Çelik, Belediye başkanı Alper Taban, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ ile vatandaşlar katıldı.


Açılışta konuşan işyeri sahibi Musa Şeşka, işyerinin açılışına katılanlara teşekkür etti. 

Yeni işyerinin hayırlı olmasını temenni eden İTSO başkanı Yavuz Uğurdağ, İşyerinin açıldığı çarşının İnegöl ticaret hayatının merkezi olduğunu aktardı. Koronavirüs sürecinde esnafın yanında olanlara teşekkür eden Uğurdağ, "3 aylık süreçte devletinin ve milletinin yanında olan sanayici ile çarşı esnafına teşekkür ederim. Yeni işyerinin hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi. 

İnegöl'de girişimci insanların yaşadığını ifade eden Belediye başkanı Alper Taban ise "İnegöl'ün en büyük gücü burada yaşayan insanlar. Çarşının cazibesini arttırma adına çalışmalar yapmayı planlıyoruz. Cesaretlerinden dolayı işyeri sahiplerimizi kutluyorum. Hayırlı ve bereketli kazançlar dilerim" diye konuştu. 

Bursa Büyükşehir Belediye başkan vekili Süleyman Çelik de işyerinin hayırlı olmasını temenni ederek, zorlu süreçten geçildiğini aktardı. 

Konuşmaların ardından işyerinin açılışı kurdele kesimiyle yapıldı.

Editör: TE Bilişim