Bir kaç gün önce pol

Bir kaç gün önce polise başvurarak, Alanyurt eski Camiinde sabah namazı saatlerinde cemaat arasından kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından darp edildiğini ileri sürülen İmama, Fatih mahalleliler sahip çıktı. Alanyurt Fatih mahallesinde bulunan Alanyurt eski camiinde görev yapan Cahit Vedat Sonsa'nın, mahalleli tarafından sevilen bir insan olduğu bildirildi.

MAHALLEMİZİN SEVİLEN İMAMIDIR

Konuyla alakalı açıklamalarda bulunan Fatih mahallesi Muhtarı Selamı Kavık, Fatih mahallesinde bulunan Alanyurt eski camiinde imamlık görevini yapan Cahit Vedat Sonsa'nın mahalleli tarafından sevilen bir insan olduğunu belirterek, "İmamımız, görevini en iyi şekilde yapmaktadır. Hocamızın bir kaç gün önce başından üzücü bir olay geçmiştir. Biz mahalle muhtarlığı ve mahalle sakinleri olarak, hocamıza darp yapan kişileri kınıyoruz. Hocamıza ve Müftülüğümüze geçmiş olsun diyor, bir daha böyle üzücü olayların tekrarlanmamasını temenni ediyoruz" dedi.

İmam Sonsa’nın vakit namazlarında camiye geç geldiği veya hiç gelmediği şeklindeki iddiaların doğru olmadığını da vurgulayan Muhtar Selami Kavık, imamlarının böyle iddialarla yıpratılmasına izin vermeyeceklerini kaydetti.

Editör: TE Bilişim