İYİ Parti Belediye Meclis üyeleri CHP İnegöl İlçe Başkanlığını ziyarette etti.

İYİ Parti Belediye Meclis üyeleri İsmail Karaman, Regaip Korkmaz ve Fahrettin Baykan CHP İlçe Başkanlığı ziyarette bulundu. Ziyarette konuşan İlçe Başkan vekili Yasemin Soydan İlçe Başkanı Necmi Demir’in sağlık durumuyla ilgili üzüntüsünü dile getirerek, “O da aramızda olmak isterdi. Nazik ziyaretinizi onun adına kabul ediyorum, hoş geldiniz” dedi.

Belediye meclisini basından takip ettiklerini belirten Soydan, belediyenin tabelasına TC. ibaresinin eklenmesi konusunda verdikleri önerge için destelediklerini ve memnun olduklarını söyledi. Soydan, ayrıca İYİ Parti Meclis üye grubunun komisyonlara alınmaması ile ilgili olarak hem ortak akılla yönetimden bahsedilip, hem de bu şekilde davranmanın sebebini ve 5 kişilik komisyonlarda bir kişinin muhalefetten olmasının onlar için ne sakıncası olduğunu anlayamadıklarını söyledi.

İyi Parti Belediye Meclis üyesi İsmail Karaman, birlikte uyum içinde çalışılarak geçirilen seçim sürecinin sonunda mecliste bulunduklarını, bunun aynen böyle devam etmesini istediklerini, eğer CHP’nin bir önerisi olursa seve seve meclise taşıyacaklarını dile getirdi. Karaman, Başkan Necmi Demir’in rahatsızlığı ile alakalı tüm yönetim kuruluna geçmiş olsun dileklerini iletti.

Karaman, merak edilen ve Belediye Meclisinde konusu geçen komisyonların kurulma şekliyle alakalı durumu ve TC ibaresinin İnegöl Belediyesi tabelasına yeniden ilave edilmesi ile ilgili verdikleri önergenin sürecini anlattı.

Aynı zamanda Bursa Büyükşehir Belediye Meclis üyesi olan Erkan Dönmez de, orada bulunduğu Çevre ve Sağlık komisyonu ile alakalı bilgileri bizlere aktardı.

İstanbul’da yaşanan seçim iptaliyle ilgili görüş alışverişinde bulunarak sohbet ortamında geçen toplantıda, belediye meclisinden önceki grup toplantısında ve sonrasındaki basın açıklamalarının yöntemi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu.

Editör: TE Bilişim