Olağan meclis toplantısının sonunda söz alan İYİ Partili Üye İsmail Karaman, Belediye yönetimine çeşitli sorular yöneltti. Sorulara Başkan Taban cevap verdi. 
BANKA FALAN DEĞİLİZ 
Sorulara cevap veren Başkan Taban, "Verdiğimiz sözler var. Bunları stratejik planlar içerisinde yapılacağını ifade ediyoruz. Ancak tabi şartlar ne olursa olsun bunları yapmakla mükellefiz. Hizmetleri yapmak boynumuzun borcudur. Tasarruflu şekilde belirli kriterler eşliğinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Türkiye’de örnek bir belediyecilik yaptığımızı ifade edebiliriz. Tabi kasamızda para biriktirelim gibi bir gayemiz yok. Biz banka falan değiliz. Gerekli icraatlarımız var. Bunları yaparken doğru zamanda ve doğru yerde adım atmamız gerekiyor. İhtiyaç sıralaması yaptığımızda öncekilerden başlamamız gibi bir zorunluluğumuz var. Nasıl ki inşaatın çatısından yapmaya başlanmıyorsa, şehrinde önce altyapısından başlamamız gerekiyor. Bununla ilgili Büyükşehir Belediyemizle, içme suyu, kanalizasyon ve yağmur suyu çalışmalarımız var ve devam ediyor." dedi.
BELEDİYE BİNASI YIL SONU BİTECEK
İnşaat çalışmaları devam eden Belediye binası ile alakalı bilgilendirme yapan Taban,"Müteahhitlerle alakalı yaşanan durumdan dolayı aksamalar olmuştu. 2022 yılının sonunda inşallah bitmiş olacak." dedi. 

Editör: TE Bilişim