İnegöl Medya Platformu üyeleri, Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret etti.
İnegöl’deki medya kuruluşları tarafından oluşturulan İnegöl Medya Platformu protokol ziyaretlerine başladı. İlk ziyaretini Başkan Taban’a yapan platform, İnegöl’le ilgili fikir ve önerilerini ilettiler.
Ziyarete İnegöl’de faaliyette bulunan yazılı, görsel, sesli ve dijital medya platformunda yayın yapan medya mensupları katıldı. Toplantı da İnegöl medyasının şehre olan katkısı noktasında fikir alışverişi yapılırken, ayrıca vatandaşların İnegöl Belediyesinden beklentilerine yönelik bazı sorunlarda Başkan Alper Taban’a iletildi.
İnegöl Medya Platformu adına söz alan Yıldırım Gazetesi İmtiyaz Sahibi Erdal Bayraktar, İnegöl medyası olarak şehre zenginlik ve değer katma adına birlikte hareket edecekleri bir oluşum yaptıklarını belirterek, “İnegöllü gazeteciler olarak, bizlerde taşın altına elimizi koyduk. İnegöl’deki kamu kurumları, siyasi partiler ve STK’ların sorumluluğu kadar bizlerde sorumluluk üstleneceğiz. Amacımız İnegöl’ün gelişimine ve kalkınmasına katkı sunmak. Bu vesileyle medya kuruluşları olarak gerçekleştirdiğimiz ziyaret kapsamında İnegöl protokolünün de görüş ve önerilerini almak istiyoruz” dedi.
Bu tür oluşumların İnegöl’e zenginlik katacağını ifade eden Belediye Başkanı Alper Taban ise, “Bizim en büyük beklentimiz İnegöl algısının ülke genelinde doğru ve pozitif bir şekilde aktarılmasıdır. Bu konuda atılan adımları destekliyoruz. Medya platformunun bu doğrultuda aldığı kararları yakından izliyorum ve tebrik ediyorum. İnegöl’ümüz güçlü bir sanayiye sahip. Çevre il ve ilçelerden vatandaşlarının İnegöl’e geldiklerinde onları mutlu edecek bir görüntüyle karşılaşmaları için sizlerde destek olursanız seviniriz” dedi.
Toplantı da ayrıca İnegöl’deki medya mensupları Başkan tabana vatandaşların taleplerini ilettiler.

Editör: TE Bilişim