Ziyarete Sağlık-Sen Bursa İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Aydın, Memur-Sen ve Eğitim-Bir Sen İlçe Başkanı Sinan Aktaş,  Sağlık-Sen İlçe Temsilcisi Saim Bilgili, BEM Bir-Sen İlçe Temsilcisi Atanur Balcı, Büro Memur-Sen İlçe Temsilcisi Nurullah Özdemir ile TOÇ Bir-Sen İlçe Temsilciliği yöneticisi İlker Keleş katıldı.

ÇELENK İNEGÖL İÇİN ONUR KAYNAĞIDIR

Ziyarette konuşan Memur-Sen İlçe Başkanı Sinan Aktaş, İnegöl´ün en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını belirterek, “Memur-Sen Konfederasyonu çatısı altında faaliyet gösteren sendikalardan 7 tanesi İnegöl´de aktif olarak görev yapıyor. Bu sendikalar hitap ettikleri kesim ile sürekli irtibatlıdır. Gerek yerelde gerekse genelde birçok kazanımlar elde ettik. Yaptığımız çalışmalarla İnegöl´ün çehresine renk kattık. Toplantılar, seminerler ve kültürel faaliyetleri düzenledik. Birçok proje çalışmasıyla yeniliklere imza atıyoruz. Ayrıca Başsavcı Mustafa Çelenk gibi genç ve liyakatli hukukçuların ilçemizde görev almaları bizler için büyük bir onur kaynağıdır” dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Çelenk ise, Memur-Sen heyetine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. 

Editör: TE Bilişim