Ziyarete, Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen Bursa İl Başkanı Numan Şeker, Memur-Sen ve Eğitim-Bir Sen İnegöl İlçe Başkanı Sinan Aktaş ile ilçe başkan yardımcısı Serdar Yücel katıldı.

İNANÇ, İNEGÖL İÇİN ONUR KAYNAĞIDIR

Ziyarette konuşan Memur-Sen İlçe Başkanı Sinan Aktaş, İnegöl´ün en büyük sivil toplum kuruluşu olduklarını belirterek, “Memur-Sen Konfederasyonu çatısı altında faaliyet gösteren sendikalardan 7 tanesi İnegöl´de aktif olarak görev yapmaktadır. Bu sendikalar hitap ettikleri kesim ile sürekli irtibatlıdır. Gerek yerelde gerekse genelde birçok kazanımlar elde ettik. Yaptığımız çalışmalarla İnegöl´ün çehresine renk kattık. Toplantılar, seminerler ve kültürel faaliyetler düzenledik. Birçok proje çalışmasıyla yeniliklere imza atıyoruz. Ayrıca Başsavcı Zekeriya Alper İnanç gibi genç ve liyakatli hukukçuların ilçemizde görev almaları bizler için büyük bir onur kaynağıdır” dedi.

Memur-Sen İl Başkanı Numan Şeker ise, “Zekeriya Alper İnanç gibi genç ve dinamik bir Başsavcının İnegöl´e atanması ilçe adına gurur vericidir, kendisine başarılar diliyorum, Allah yardımcısı olsun” dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Zekeriya Alper İnanç ise, Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen yöneticilerine yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür ederek, çalışmalarında başarılar diledi. KURUM BÜLTENİ

Editör: TE Bilişim