İnegöl Belediyesi, kültür sanat sezonunun açılmasıyla birlikte çocuk tiyatrosu gösterilerinin de startını verdi. Her Cumartesi İnegöllü çocuklar için düzenlenecek çocuk tiyatrolarının ilkinde geçtiğimiz Cumartesi günü Savaş Tezcan’ın yazıp yönettiği “Meraklı Aslan Lio” adlı oyun İnegöllü çocuklarla buluştu. İnegöllü çocuklar, Meraklı Aslan Lio’nun macerasının sahneye taşındığı oyunda eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini yaşadılar.

ÇOCUKLAR; HAYAL DÜNYASINDA GÜZEL BİR YOLCULUĞA ÇIKTILAR

Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi çok amaçlı salonunda 14.00’da gerçekleştirilen “Akıllı Aslan Lio” 6-12 yaş arası çocuk tiyatro oyununda; Meraklı Aslan Lio’nun başından geçenler konu alındı. Çocukların hayal dünyasına farklı bir pencereden bakılan oyunda çalışmanın, paylaşmanın ve sevginin önemine değinilirken, İnegöllü minikler farkındalık ortaya koyan böylesi güzel bir etkinliğin içerisinde olmaktan dolayı çok mutlu oldular.

Hayatı daha iyi tanıyabilmeleri ve anlayabilmelerine yardımcı olan bu güzel aktiviteyi izleyen çocuklar bol kahkahalı ve eğlenceli bir gün geçirmenin keyfini doyasıya yaşadılar. Sahnelenen çocuk tiyatrosu sonrası veliler çocukları için gerçekleştirilen bu tür organizasyonlar için İnegöl Belediyesine teşekkür ettiler.

Editör: TE Bilişim