Uludağ Üniversitesi

Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yahya Işık, yeni başlatılan  Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında, Uludağ Üniversitesi İnegöl Meslek Yüksekokulu Yerleşkesi içerisinde bulunan atıl binaların fiziki şartlarının iyileştirilmesi ve çevre düzenlemesi konusunda çalıştırılmak üzere 20 personel alınacağını bildirdi.

Toplam 7 bin 500 metrekare kapalı alana sahip olan 2 binanın temizliği, pencerelerin alüminyum doğramaları ile havalandırma ve ısıtma tesisatlarının sökülmesi, binaların dış cephe temizliği ve boyanması, çevre düzenlemesi ile Yerleşke içerisinde ağaçlandırma faaliyetlerinde 12 Ekim 2009 tarihinden 11 Aralık 2009 tarihine kadar  toplam üç ay süre ile çalıştırılmak üzere 6’sı bayan olmak üzere toplam 20 personel alınacağını belirten Yrd. Doç. Dr. Yahya Işık, temizlik, metal işleri, boya işleri ve bahçe işlerinde görevlendirilecek olan elemanlara asgari ücret üzerinden maaş verileceğini söyledi.

Bu işle ilgili 28 Eylül 2009 Pazartesi günü başlayan müracaatların, 2 Ekim 2009 Cuma günü saat 17.00’ye kadar  İnegöl İş-Kur Şube Müdürlüğüne şahsen yapılması gerektiğine dikkat çeken Yahya Işık, “Başvuru yapacaklarda, geçici işçi statüsünde İş-Kur’a kayıtlı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, emekli, malül, dul ve yetim aylığı almamak, kamu kuruluşlarından herhangi birinden, herhangi bir ad adı altında maaş ve benzeri geliri bulunmamak, İnegöl’de ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır. Bu şartları taşıyanlar, 2 Ekim 2009 Cuma günü mesai saati bitimine kadar İş-Kur İnegöl Şubesine başvurmaları gerekmektedir” dedi.

Müracaat edenlerin sayısının fazla olması halinde, işe alınacakların Noter huzurunda ad çekmek suretiyle belirleneceğini anlatan Işık, Noter çekilişinin 7 Ekim 2009 Çarşamba günü saat 15.30 da İnegöl İş-Kur Müdürlüğünde yapılacağını kaydetti.

Editör: TE Bilişim