Gazetemizin sahibi v

Gazetemizin sahibi ve Sorumlu Genel Yayın Müdürü, İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım’ın 27 Ekim 2009 tarihinde gazetemizde “Cumhuriyet Bayramı Coşkusunu Bayraklarla Yüceltelim”, “Her Yer Kırmızı-Beyaz Olsun” başlıklarıyla yaptığı çağrıya ilk adım MHP’den geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe yöneticileri, Cumhuriyet Bayramı için hazırlattıkları 10 metre genişliğinde 7 metre uzunluğundaki  dev ‘Türk Bayrağı’nı parti binasına astılar.

Cumhuriyet Bayramı coşkusunun her yerin Türk Bayraklarıyla donatılarak yüceltilmesi konusundaki hassasiyetinden dolayı Mehmet Hanefi Yıldırım’a teşekkür eden MHP İlçe Başkanı İsmail İlkay Meriç, MHP İlçe teşkilatı olarak her Türk vatandaşın gösterdiği hassasiyeti gösterdiklerini söyledi. Cumhuriyet Bayramı coşkusunun artmasına katkı sağlamak için dev Türk Bayrağını parti binasının tamamını kapsayacak şekilde astıklarını ifade eden İlkay Meriç, “Cumhuriyet  Bayramı coşkusunu doruk noktaya ulaştırmak, bir takım bölücülere mesaj vermek amacıyla tüm İnegöllü kardeşlerimizi evlerine ve işyerlerine Bayrak asmaya davet ediyoruz” dedi.

Editör: TE Bilişim