MHP’DEN KULÜBÜMÜZE DESTEK

Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyelerimiz, kulübümüze kombine desteği veren Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Aytekin Torun ile yönetim kurulu üyelerine teşekkür ziyaretinde bulundular.

Ziyarette konuşan MHP İlçe Başkanı Aytekin Torun, şunları söyledi:
“Ziyaretleriniz için teşkilatım ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz şeref verdiniz. Bizler daha öncede sizleri ziyaret ettiğimizde ifade ettiğimiz gibi İnegölspor’umuz her şeyin üstündedir ve İnegöl’ümüzün en önemli markasıdır. Sonuna kadar da aynı düşüncedeyiz. Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatları olarak, her zaman sizlerin yanınızda olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Tekrardan hoş geldiniz şeref verdiniz.”

Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu ise “Bende değerli başkanıma ve MHP İlçe yönetimine bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyorum. Sağ olsun başkanımız ve yönetimi geçen sezon bizleri ziyaret ettiler. Geçen sene Covid sıkıntılı olduğu için iadeyi ziyarette biraz geç oldu. İnegölspor İnegöl’ün gerçekten siyaset üstü bir markası. Tribünlere baktığımızda her partiden farklı görüşlerin birleştiği, topladığı bir yer. Sağ olsun başkanımızda her zaman yanımızda oldu. Hatta sezon başı Etimesgut’tan forvet oyuncusunu transfer ederken başkanımızı aradım. Sağ olsun ilgilendi hatta fiyat indirimi de sağlattı oradan. Kendisine tekrardan çok teşekkür ediyorum. Bu sene federasyonumuz seyirci kapasitesini %50 olarak açıkladı. Başkanımızla telefonla görüştüğümüzde kombine desteği olmak istediklerini iletti. Onun içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Sizleri maçlara da bekliyoruz. Ne kadar bir olursak bütün olursak daha kuvvetli oluruz. Bizleri ağırladığınız ve destek verdiğiniz için tekrardan teşekkür ediyorum.”ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim