2015 genel seçimlerinde ise Milletvekili Adayı olan Fikret Fidan, önceki akşam iftar saatinde geçirdiği kalp krizi sonucu hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgilere göre, önceki akşam ailesi ile birlikte iftar yemeği yiyen Fikret Fidan, aniden fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği anlaşılan Fikret Fidan, Ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirilerek tedavi altına alındı. Fidan, ilk müdahalenin ardından 112 Acil Servis Ambulansı ile Bursa Yüksek İhtisas Hastanesine sevk edildi.

AMELİYATA ALINDI

Bursa Yüksek İhtisas Hastanesinde ameliyata alınan Fidan´a anjiyo yapıldı. Anjiyonun ardından ise kalp krizine neden olan damarın yeniden daralmaması için Stent takıldığı bildirildi. Özel odaya alınan Fidan´ın sağlık durumunun iyiye gittiği bildirildi.

BÜTÜN SEVENLERİ HASTANEYE AKIN ETTİ

Öte yandan, MHP İlçe Başkanı Müfit Besler ile partisi partisiz birçok insan hastaneye giderek, Fidan´ın durumu hakkında bilgi aldılar.

YOĞUN BAKIMDA

MHP İnegöl İlçe Başkanı Müfit Besler, Milletvekili Adayı Fikret Fidan´ın aniden kalp krizi geçirdiğini belirterek, “Ailesinin haber vermesi üzerine hemen İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirildi. Riskli olduğu için Bursa´ya sevk edildi. Anjiyonun ardından damara stent takıldı. Şuan Yoğun Bakımda ve sağlığı iyiye gidiyor. Değerli dava arkadaşımıza geçmiş olsun, Allah Acil şifalar versin inşallah” dedi.

 

Editör: TE Bilişim