Milliyetçi Hareket Partisi Bursa İl Başkanlığı; Coronavirüs döneminde vatandaşların talepleri doğrultusunda sahalara indi.
İnegöl’de temaslarda bulunan MHP Bursa İl Başkan Yardımcısı Cemal Ersoy, Büyükşehir Belediye Meclis Grup Başkan Vekili Mustafa Engin Kargılı, İnegöl ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faruk Adıyaman, İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun ile birlikte İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ve Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ahmet Aka’yı makamında ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. 
Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Gurup Sözcüsü Mustafa Ergin Kargılı, “MHP olarak Bursa’nın her santiminde vatandaşlarımızın hakkını ve hukukunu koruyarak adım atıyoruz. İnegöl’de yapılan Büyükşehir ve İnegöl Belediyelerimizin yatırımları noktasında incelemelerde bulunduk. Birçok ili gerek nüfus gerekse ekonomik alanda geride bırakan İnegöl’de sorumluluklarımız gereği omuzlarımıza yüklenen vazifelerimiz MHP’yi sigorta konumuna getirmiştir. Bursalılar ile daha sağlıklı günlerde sosyal mesafeyi de koruyarak bir araya gelmeye, sorunlara kalıcı çözüm önerileri getirmeye, hizmetlerin uygulanması noktasında yardımcı olmaya devam edeceğiz” dedi.

Editör: TE Bilişim