12 Haziran'da yapıla


12 Haziran'da yapılacak olan genel seçim çalışmaları kapsamında Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bursa Milletvekili Adayı Hasan Toktaş, İlçe Başkanı İlkay Meriç ve İlçe yönetim kurulu üyeleri dün, MER-PA'da pazarcı esnaflara ve alışverişe gelen vatandaşlara lokma tatlısı dağıtarak, destek istediler.

Dün saat 16.00'da MER-PA girişine kurulan stantta vatandaşlara yaklaşık 100 kilogram lokma tatlısı dağıttıklarını ifade eden  MHP Bursa Milletvekili Adayı Hasan Toktaş, “Bu, bizim vatandaşlımızla tatlı bir buluşmamız. Şuana kadar yapmış olduğumuz saha çalışmalarında İnegöl'ümüzün yaklaşık 50 köyüne birebir gittik. Bundan sonraki çalışmalarımızda tamamını bitirmeye niyetliyiz. Tabi ki, günlerimiz kısaldı. Ama çarşıda, pazar da her yerde ve her fırsatta vatandaşımızla birlikte olmak istiyoruz. Malum bu çalışmaları her boyutuyla değerlendirmeye çalışıyoruz. İnegöl'ümüzün ikinci bir Milletvekili olması konusunda vatandaşımızdan gerçekten yoğun ilgi ve alaka görüyoruz. Bundan da ayrıca memnuniyet duyuyoruz. Bugün yaptığımız etkinliğimizi, çeşitli pazaryerinde de sürdürerek, lokma tatlısı dağıtmak suretiyle ağızları tatlandırmaya devam edeceğiz" dedi.

VATANDAŞLAR KOMPLOLARA KARŞI MHP’YE SAHİP ÇIKIYOR

Son günlerde yaşanan kaset skandallarına da değinen Milletvekili adayı Hasan Toktaş, "Vatandaşımız, Milliyetçi Hareket Partisine karşı bir operasyon yapıldığını düşünmektedirler. ‘MHP, neden seçime 20 gün kala bu tür şeylere muhatap edilmiştir?’ diye düşünen vatandaşlarımız, MHP'nin baraj altında bırakılmak istendiği gerçeğine hemen ulaşıyorlar. MHP’nin hassasiyetlerine uygun olmayan bir anayasa yapma talepleri bizce artmaktadır. MHP’ye kasetli saldırılar bunun için artmaktadır. Vatandaşımızdan bu komplolara karşı tepkileri giderek artmaktadır. Buda, toplumumuzun sağından solundan, her kesiminden insanlarımızın MHP'ye sahip çıktığını çok açıkça göstermektedir" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim