MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu, MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı ve MHP İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu ile yönetim kurulu üyelerimizi kulüp tesislerimizde ziyaret ettiler.

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu, şunları söyledi:
“Kulüp olarak şehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Altyapımızda yaklaşık 450 civarında öğrencimiz var. Genelde hep A takımı görüyorlar ama alttaki çocukları yetiştirmek, eğitim vermek daha önemli. Altyapımızda ahlak dersleri vermeye de başladık. Derdimiz çocuklar futbolcu olsun değil iyi bir insan ve birey olarak topluma kazandırılması. Derdimiz ve niyetimiz bu. Üstyapı olarakta hedefimiz başarılı olmak. İnegöl şehri çünkü 1.Lig ve Süper Ligi hak ediyor. İnegöl şehri 160 ülkeye ihracat yapıyor. A takım ve altyapı tesislerimiz bittiği zaman inşallah bizden de 50 ülkeye 100 ülkeye topçu gider, ülkemizi ve şehrimizi temsil eder. O gözle bakıyoruz. Özellikle vekilimize ayrıca teşekkür etmek istiyorum. Etimesgut’tan aldığımız forvetimizin transferinde vekilimiz bizlere yardımcı oldu. Ciddi fiyat istiyorlardı. Bizde gönlümüzden geçen fiyatı söyledik. O oyuncumuzu birkaç kulüp daha vardı isteyen. Sağ olsun vekilimiz o konuda ciddi manada yardımcı oldu. Kendilerine hem şahsım hem kulübüm, yönetimim adına teşekkür ediyorum. Müsait zamanınızda sizleri maçımıza da bekliyoruz. ”

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman ise, “Bizi ağırladığımız için bende çok teşekkür ediyorum. İnegöl Bursa’nın gözbebeği, Türkiye’nin gözbebeği. Ben sizlere öncelikle başarılar diliyorum. İnegöl ülkeye sağlamış olduğu ekonomik anlamdaki üst düzeyde katkı ile her şeyi zaten fazlasıyla hak eden bir ilçemiz. İnegöl’ün il olması herkesin rüyası. Pek çok vilayetten büyük her anlamda bunu ziyadesiyle dünden bugüne hak eden ilçelerimizin başında İnegöl geliyor. Allah nasip ederse, 2023 yılına girdiğimizde 1000 ilçe 100 il projesi kapsamında Sayın Cumhurbaşkanımızın da bu konuda yaklaşımı çok farklı değil. Mahalli idarelerle ilgili yeni bir düzenleme söz konusu olacak. Bu 100 ilin muhakkak bir tanesi İnegöl olacak. İnegöl’ün hak etmiş olduğu beklentiyi inşallah karşılık bulacak şekilde bir gayret içerisinde olacağız. Şüphesiz İnegöl il olmakla çok şey kazacak, ülkede kazanacak. İnşallah İnegölspor’umuz hak ettiği yerde sizlerin gayretiyle mutlaka yerini alacak. Cenabı hak yar ve yardımcınız olsun.”ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilişim